Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL19

Kolmiosaisessa moottorikotelon sisältävässä nostopilarissa on tyylikkäästi muotoillut nelikulmaiset profiilit. Soveltuu hyvin toimistokäyttöön tarkoitettuihin pöytiin ja sisältää LINAK Kick & Click™ -ratkaisun, joka on erittäin helppo asentaa.

play-icon

DL PLUS™ inspiroivat nostopilarit

DL PLUS – pelkistettyä muotoilua nostopilareihin play-icon

DL PLUS: pelkistettyä muotoilua nostopilareihin

DL19

DESKLIFT DL19 on kolmiosainen nostopilari, jossa on nelikulmaiset profiilit ja moottorikotelo. Näkymättömien liukupalojen ansiosta DL19:n muotoilu on tyylikäs. 
Se sopii hyvin sekä teollisuus- että toimistokäyttöön tarkoitettuihin pöytäsovelluksiin. Kolmiosainen rakenne ja lyhyt asennusmitta yhdistettynä pitkään iskunpituuteen tekevät DL19-pilarista sopivan vaihtoehdon riippumatta pöytää käyttävän henkilön pituudesta. 

DL19:ssä on kompakti moottorikotelo, joka on yhteensopiva Kick & Click™ -ratkaisun kanssa. DL19 on saatavana useina eri värivaihtoehtoina, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin. Optiona on valittavissa PIEZO™-törmäyssuoja. PIEZO minimoi materiaalivahingot, jos pöytä osuu säädön aikana esteeseen.

DL19-järjestelmää säädetään DESKLINE ®-ohjausyksiköllä (CBD), joka optimoi rinnakkaisajon ja tarjoaa miellyttävän äänitason. DL19-pilari voi toimia yksittäisenä tai 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä.

DL19-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL18/DL19-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.