Nostopilarit

DL19

Kolmiosaisessa moottorikotelon sisältävässä nostopilarissa on tyylikkäästi muotoillut nelikulmaiset profiilit. Soveltuu hyvin toimistokäyttöön tarkoitettuihin pöytiin ja sisältää LINAK Kick & Click™ -ratkaisun, joka on erittäin helppo asentaa.

DL PLUS – pelkistettyä muotoilua nostopilareihin play-icon

DL PLUS: pelkistettyä muotoilua nostopilareihin

DL19

DESKLIFT DL19 on kolmiosainen nostopilari, jossa on nelikulmaiset profiilit ja moottorikotelo. Näkymättömien liukupalojen ansiosta DL19:n muotoilu on tyylikäs. 
Se sopii hyvin sekä teollisuus- että toimistokäyttöön tarkoitettuihin pöytäsovelluksiin. Kolmiosainen rakenne ja lyhyt asennusmitta yhdistettynä pitkään iskunpituuteen tekevät DL19-pilarista sopivan vaihtoehdon riippumatta pöytää käyttävän henkilön pituudesta. 

DL19:ssä on kompakti moottorikotelo, joka on yhteensopiva Kick & Click™ -ratkaisun kanssa. DL19 on saatavana useina eri värivaihtoehtoina, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin. Optiona on valittavissa PIEZO™-törmäyssuoja. PIEZO minimoi materiaalivahingot, jos pöytä osuu säädön aikana esteeseen.

DL19-järjestelmää säädetään DESKLINE ®-ohjausyksiköllä (CBD), joka optimoi rinnakkaisajon ja tarjoaa miellyttävän äänitason. DL19-pilari voi toimia yksittäisenä tai 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä.

DL19-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL19-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.