Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL19

Erittäin vakaa moottorikotelon sisältävä kolmiosainen nostopilari, jonka tyylikkäästi muotoillut neliönmuotoiset profiilit (70 x 70 mm) tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon työpöytiin. Pilari on yhteensopiva LINAK Kick & Click™ -rungon kanssa, joten se on erittäin helppo asentaa.

DL19-pilarista on saatavana myös valinnainen DL PLUS™-versio (ilman näkyviä liukujohteita) tai DL PLUS™ High-speed -versio (60 tai 80 mm/s). Siihen voidaan myös lisätä PIEZO-törmäyssuojajärjestelmä ja sen ulkomuotoa voidaan korostaa kiinnitysraudalla ja/tai päätykauluksilla.

Toimistotyöntekijä seisoo erittäin nopeita kolmiosaisia LINAK-nostopilareita käyttävän korkeussäädettävän pöydän ääressä play-icon

Erittäin nopeat DL PLUS™ High-speed-nostopilarit

Katso video DL PLUS -mallisista nostopilareista play-icon

DL PLUS™ inspiroivat nostopilarit

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

DL19

DESKLIFT™ DL19 on kolmiosainen nostopilari, jossa on neliönmuotoiset profiilit ja moottorikotelo. Huomaamattomat liukujohteet tekevät pilarista tyylikkään. Se soveltuu mitä erilaisimpiin pöytäratkaisuihin sekä teollisuus- että toimistokäytössä. DL19-pilarissa on samat ulkomitat (70 x 70 mm) ja samanlaiset moottorikotelon asennusreiät kuin kaksiosaisessa DL18-pilarissa, joten niitä voidaan käyttää samassa rungossa ja samojen jalkavasteiden kanssa – esimerkiksi Kick & Click™ -pöytärungossa.

Kolmiosainen rakenne ja lyhyt asennusmitta yhdessä pitkän iskunpituuden kanssa tekevät DL19-pilarista sopivan vaihtoehdon pöytään kuin pöytään käyttäjän pituudesta riippumatta. DL19:n keskiprofiili toimii synkronoidusti, joten profiilit ovat aina samalla korkeudella, mikä optimoi pöydän muotoilun ja vakauden. DL19-pilarissa on kompakti moottorikotelo, joka jää lähes kokonaan piiloon pöytälevyn alle. Lisäksi pilari on erittäin vakaa. DL19-pilareita on saatavana useissa vakioväreissä, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin.

DL19-tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Tässä joitakin esimerkkejä vaihtoehdoista:

  • Suunnittelun näkökulmasta optimoitu PLUS™ – valinnaisesti joko mustat, harmaat tai valkoiset päätykaulukset ulkomuodon korostamiseksi
  • PLUS™ High-speed – nopea korkeudensäätö ja optimoitu muotoilu
  • PLUS™ -versiot valmisteltu Click-on Feet -jalkavasteille
  • PIEZO™-törmäyssuoja – minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen, kun pöytää nostetaan tai lasketaan
  • Yhdistelmäpöytiin tarkoitetut ratkaisut

DL19-järjestelmää ohjataan DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD). Ohjausyksikkö optimoi rinnakkaiskäytön ja pitää melutason alhaisena. DL19-pilaria voidaan käyttää yksittäisenä tai kahden, kolmen tai neljän moottorin rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä jopa 16 rinnakkaispilarilla. Desk Sensor™ 1 -törmäyssuojamoduuli voidaan liittää ohjausyksikköön pöydän vaurioitumisen ja muiden materiaalivahinkojen ehkäisemiseksi tilanteissa, joissa pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
Yhdistelmäpöytien lisävarusteiden datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

DL19-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL18/DL19 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä