Ota yhteyttä meihin

LINAK®
on perheyritys, jonka perustamisajatuksena oli halu parantaa ihmisten arkea. Teemme tämän kehittämällä huippuluokan sähkökäyttöisiä karamoottoreita, joilla tuodaan säätötoimintoja mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin terveydenhuollossa, maataloudessa, teollisuudessa, toimistoissa ja kodeissa.

Vuoden 2019 liikevaihtomme oli 560 miljoonaa euroa, ja sen saivat aikaan 2 400 asialleen omistautunutta työntekijäämme 35 maassa.
Yrityksemme pääkonttori sijaitsee etelätanskalaisessa Guderupin kaupungissa, ja meillä on tuotantolaitoksia Tanskassa, Kiinassa, Yhdysvalloissa, Thaimaassa ja Slovakiassa.

Historia
LINAKin juuret juontavat vuoteen 1907. Christian Jensen perusti tuolloin konepajan, joka siirtyi hänen pojanpojalleen Bent Jensenille vuonna 1976. Pian sen jälkeen, kun Bent Jensen oli kehittänyt sähkökäyttöisen lineaarisen karamoottorin pyörätuolissa olevalle ystävälleen, hän havaitsi, että keksinnöllä olisi potentiaalia paljon muuhunkin.

Vuonna 1984 Jensen vaihtoi yrityksen nimeksi LINAKin. Nimi on lyhenne sanoista ”Lineær Aktuator”. Lue lisää LINAKin historiasta.

Liiketoimintamme
LINAKin liiketoiminta perustuu vankkoihin sitoumuksiin. Katsomme ne lupauksiksi – ei pelkästään asiakkaillemme eri puolilla maailmaa, vaan myös toinen toisillemme.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä