Ota yhteyttä meihin

Tieteellisistä tutkimuksista käy yhä useammin ilmi, että istumisen vähentäminen työpaikoilla tuo tullessaan monenlaisia etuja. Liikkumisen lisääminen työpäivän aikana lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä, terveyttä ja tuottavuutta.

Yrityksille etuna on sairauspoissaolojen väheneminen, tehokkuuden paraneminen, työtyytyväisyyden lisääntyminen, ja joskus edut näkyvät jopa liikevaihdossa.

LINAK tukee tätä trendiä kehittämällä erilaisia järjestelmiä ja ratkaisuja korkeussäädettäviin toimistopöytiin, teknisiin ja teollisiin työpisteisiin,  myyntitiskeihin ja TV- ja näyttötelineisiin. LINAK on kuunnellut modernin keittiösuunnittelun markkina-asiantuntijoita ja kehittänyt tältä pohjalta ainutlaatuisia karamoottoreita ja nostopilareita keittiöiden käyttökohteisiin

LINAK pyrkii sekä muokkaamaan trendejä ja tulevaisuuden tekniikkaa että mukautumaan niihin käyttämällä ympäristöystävällisiä PVC-vapaita materiaaleja ja viimeisintä kommunikaatioteknologiaa. 

 

Teknologia ja trendit

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä