Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi

Työpäivän aikana voi saada lisää energiaa monin eri tavoin. Helpoin tapa on yksinkertainen: tarvitsee vain nousta seisomaan kerran tunnissa. Tutkimukset osoittavat, että tällöin työskentely on tehokkaampaa ja tuottavampaa ja työntekijät ovat tyytyväisempiä ja terveempiä.

Tunnetko itsesi melko terveeksi, mutta olet siitä huolimatta aina väsynyt työpäivän lopussa? On monia eri tapoja, joiden avulla voit saada lisää energiaa työpäivän aikana: voit torkahtaa, syödä terveellisen lounaan ja käyttää hissin asemesta portaita.

Satuitko kuitenkaan tietämään, että kaikkein helpoin tapa on yksinkertaisesti seisoa enemmän?

Tutkimukset osoittavat, että tauottamalla istumisjaksoja voit olla työssäsi entistä tehokkaampi, tuottavampi ja tyytyväisempi – ja lisäksi se on myös hyväksi terveydellesi. Tutkimustulokset osoittavat itse asiassa yhdenmukaisesti, että jatkuva istuminen on yhteydessä tyypin 2 diabetekseen, sydän- ja verisuonitauteihin, ennenaikaiseen kuolemaan, joihinkin syöpiin (etenkin paksusuoli-, keuhko- ja kohdun limakalvosyöpiin) sekä masennukseen. 

Näiden sairauksien kohonnutta riskiä voidaan kuitenkin pienentää muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä, ja seisomisen lisääminen on yksi niistä.

Jos haluat lisätietoa ergonomiasta ja seisomisen hyödyistä, tutustu infografiikkaamme tai Moving Desks -sivustoon.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi play-icon

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi

Liikkuminen on elämistä play-icon

Liikkuminen on elämistä

LINAKin 6 vinkkiä työpäivän ergonomian parantamiseen play-icon

LINAKin 6 vinkkiä työpäivän ergonomian parantamiseen

Tiedostot

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä