Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Liikkumaan kehottavat infograafit

Me LINAKilla uskomme, että on tärkeää tauottaa istumajaksoja päivän aikana. Nämä infograafit osoittavat, miksi on tärkeää muistaa hyödyntää korkeussäädettävää työpöytää.

Infograafit Teknologia ja trendit
Oletko aktiivinen työpöydän käyttäjä?
Korkeussäädettävän työpöydän omistaminen ja sen aktiivinen käyttö ovat kaksi eri asiaa. Tee testi, niin saat selville, oletko tarpeeksi aktiivinen työpäiväsi aikana.
 
Tunnetko hyvän ergonomian periaatteet?
Ergonomia on osa jokapäiväistä elämää, mutta siitä huolimatta ihmisten on usein vaikea selittää, mitä se on. Tässä infograafissa annetaan hyviä vinkkejä toimistoergonomiaan.
 
Mitä hyötyä siitä on sinulle?
Useilla on työpaikallaan korkeussäädettävä työpöytä, jota he eivät koskaan käytä. Tässä infograafissa esitetään kolme vaihetta, jotka innostavat nousemaan tuolista.
 
Tiesitkö, että...?
Seisoessamme kehossa tapahtuu monia myönteisiä asioita. Tutustu tähän infograafiin ja työskentele entistä enemmän seisaaltaan työpäivän aikana.
 
6 askelta terveempään arkeen
Paikallaan istuminen ei ole terveellistä, mutta onneksi tapoja voi muuttaa. Tutustu infograafin kuuteen esimerkkiin, jotka auttavat sinua liikkumaan enemmän työpäivän aikana.
 
Nouse seisomaan terveytesi vuoksi
Tiesitkö, mitä terveyshyötyjä pitkien istumisjaksojen tauottamisella voidaan saavuttaa? Tutustu tähän infograafiin, niin saat ideoita aktiivisempaan työpäivään.

Jos haluat lisätietoja hyödyistä, jotka voidaan saavuttaa työskentelemällä enemmän seisten, tutustu Moving Desks -sivustoon.

LINAKin 6 vinkkiä työpäivän ergonomian parantamiseen play-icon

LINAKin 6 vinkkiä työpäivän ergonomian parantamiseen

Säännöllinenkään liikunta ei riitä play-icon

Säännöllinenkään liikunta ei riitä

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi play-icon

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi

Tiedostot

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä