Ota yhteyttä meihin
Bent Jensen, toimitusjohtaja ja omistaja – LINAK A/S

We Improve Your Life

Lineaarinen liike saattaa olla maailman yksinkertaisinta liikettä, mutta täydellisyyteen pyrkiminen yksinkertaisissa asioissa on kuitenkin hankala haaste.

Aina siitä lähtien, kun LINAKin perustaja Bent Jensen sai idean ensimmäisestä sähkökäyttöisestä karamoottoristaan pyörätuolissa olevan ystävänsä auttamiseksi, kaikki LINAKilla työskentelevät insinöörit ja muut asiantuntijat ovat pyrkineet ratkaisemaan tavallisten ihmisten arjessaan kohtaamia haasteita.

Mottomme ”We Improve Your Life” on aina heijastunut kaikkeen, mitä teemme. Olipa kyseessä sitten tuotekehitys, tuotteiden käyttö tai teknologian käyttöönotto, etsimme aina uusia tapoja helpottaa asiakkaidemme osallistumista yhteistyöhön ja kumppanuuteen kanssamme, jotta voisimme yhdessä parantaa loppukäyttäjien arkea ja työskentelyolosuhteita.

Ratkaisumme tuovat liikettä ihmisten töihin ja arkeen. We Improve Your Life!

 

 

Astu LINAKin maailmaan

LINAK perustuu vahvaan liiketoiminnan sitoumukseen. Pidämme niitä lupauksinamme, ei pelkästään asiakkaillemme ympäri maailmaa, vaan myös toisillemme. Joka päivä. Lue lisää kuinka ratkaisumme liikuttavat ihmisiä, heidän työtäänsä sekä elämäänsä.

Lue verkkolehti

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä