Karamoottorit työpöytiin, työpisteisiin, keittiöihin, liiketiloihin ja TV-telineisiin.

Karamoottorijärjestelmät kotikeittiöihin ja työpaikoille 

LINAK tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman toimistoihin, työpisteisiin, keittiöihin ja liiketiloihin suunniteltuja sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoreita. Karamoottorijärjestelmissämme kaikki osat sopivat saumattomasti yhteen. Ne on helppo integroida mihin tahansa työpöytään, myyntitiskiin, keittiökaapistoon tai työpisteeseen. Ne tekevät työpisteistä monin tavoin säädettäviä ja parantavat käyttäjiensä terveyttä ja tuottavuutta.

Neljä erilaista moottorijärjestelmää eri tarpeisiin
Järjestelmä muodostuu yhdestä tai useammasta karamoottorista, ohjausyksiköstä ja käsiohjaimesta. Tarjoamme useita erilaisia järjestelmäratkaisuja. Ne voidaan luokitella neljään alaryhmään:

Inline-pilarijärjestelmät: Näissä järjestelmissä moottori on piilossa tyylikkäästi muotoillun pilarin sisällä.

Moottorikotelojärjestelmät: Näissä järjestelmissä moottori asennetaan tuotteen päälle, ja sen ympärille voidaan helposti suunnitella halutunlainen ylärunko, joka voi olla joko yrityksenne oma malli tai LINAK Kick & Click™.

Sisäänrakennettavat karamoottorijärjestelmät: Tämä on ihanteellinen vaihtoehto, jos yrityksesi haluaa itse suunnitella ja kehittää oman jalkaprofiilin karamoottorimekanismin ympärille. Tämä järjestelmä antaa suunnittelijoille vapaat kädet.

Baselift-järjestelmät: Nämä pienikokoiset nostoyksiköt asennetaan tavallisesti tuotteen alaosaan. Järjestelmän säätökorkeus on 100 mm, ja se riittää useimmille käyttäjille seisoma- tai istumakorkeuden säätöön.

Uutiset ja artikkelit

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.