Ota yhteyttä meihin

Kattavan nostopilareista, ohjausyksiköistä, ohjaimista ja lukuisista lisävarusteista koostuvan tuotevalikoimansa ansiosta LINAK® pystyy tarjoamaan asiakkailleen valtavan määrän erilaisia vaihtoehtoja säädettävien kalusteiden suunnitteluun ja kokoamiseen.

Laajan tuotevalikoimamme kaikki tuotteet on suunniteltu Plug & Play™ -koottaviksi, minkä ansiosta ne ovat helppoja koota ja käyttää. Melkein kaikki tuotteet voidaan myös yhdistää toistensa kanssa, joten asiakkaat voivat vapaasti suunnitella kalusteet tarpeidensa mukaan.


Runkoratkaisut

Toimistotyöpöytiin tarjoamme sarjoihin pakattuja runkoratkaisuja, jotka sisältävät kaiken sähkökäyttöisten korkeussäädettävien työpöytien rakentamiseen. Kaikki runkoratkaisumme ovat laadukkaita, täynnä teknologisia innovaatioita ja helppoja integroida.

Koko rungon sisältävä LINAK® Desk Frame 1 -ratkaisu koostuu kolmesta mukautettavasta valmiiksi pakatusta laatikosta

Desk Frame 1 – joustava ratkaisu


Joustavassa Desk Frame 1  -ratkaisussa voidaan käyttää mitä tahansa DESKLINE®-tuotteita, ja koota yksilöllisiä työpöytiä niitä eri tavoin yhdistelemällä. Valitse haluamasi vaihtoehdot kattavasta nostopilareiden, pöytäohjainten, runkojen ja jalkojen valikoimastamme, niin saat koko ratkaisun kolmessa valmiiksi pakatussa laatikossa.
LINAK® Desk Frame 2 on intuitiivinen runkoratkaisu toimistotyöpöytiin

Desk Frame 2 – intuitiivinen ratkaisu


Intuitiivinen Desk Frame 2  -järjestelmä on nopein tapa luoda laadukas korkeussäädettävä työpöytä. Ratkaisu koostuu vain muutamista osista, sen kokoonpano on intuitiivinen ja sen sulavalinjainen muotoilu ihastuttaa, sillä kaikki johdot ovat piilossa valmiiksi kootun palkin sisällä. Valitse sopivat nostopilarit, jalat ja pöytäohjain, niin järjestelmä on valmis.
 

Moottorijärjestelmät

Järjestelmän kokoamiseen tarvitaan yleensä yksi tai useampia nostopilareita (tai karamoottoreita), ohjausyksikkö ja ohjain. Tarjoamme useita erilaisia järjestelmäratkaisuja. Ne voidaan luokitella neljään alaryhmään:

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä