Järjestelmä

LINAK Desk Frame 1 – joustava työpöytäratkaisu

LINAK® Desk Frame 1 on joustava runkoratkaisu. Siihen voidaan yhdistää lähes kaikki DESKLINE-valikoimamme tuotteet, joten sen avulla voit rakentaa tarpeisiisi sopivan yksilöllisen työpöydän. Vaihtoehtoja on lähes rajattomasti.

Desk Frame 1 (DF1) on joustava tapa rakentaa koko rungon sisältäviä sarjoihin pakattuja ratkaisuja, jotka on räätälöity yksilöllisiin tarpeisiin. LINAK-konsepti mahdollistaa useimpien DESKLINE®-sarjan tuotteiden yhdistämisen. Voit valita vapaasti haluamasi LINAK Kick & Click™ -rungon, DESKLIFT™ SetPack -sarjan (joka sisältää kaksi nostopilaria, ohjausyksikön, pöytäohjaimen ja kaapelit) sekä DL Feet -jalkavasteet. Sinun tarvitsee lisätä vain pöytälevy.

Desk frame 1 Kick & Click

Runko - Kick & Click™
Kick & Click™  -runko nopeuttaa ja helpottaa nostopilareiden asennusta pöytälevyyn. Työkalulaatikoita, ruuveja tai pultteja ei tarvita, sillä ylärunko napsahtaa paikalleen kevyesti polkaisemalla. Saatavana kolme eri versiota: Fixed (korkeintaan 120 cm:n työpöydille), Adjustable (140–200 cm:n työpöydille) ja Base (eri työpöydän leveyksille).

 
Desk Frame 1 Setpack

Jalat - DL SetPack
DESKLIFT™ SetPack (DL SetPack) sisältää valmiiksi pakattuna kaikki sähköosat – kaksi nostopilaria, pöytäohjaimen, ohjausyksikön sekä tarvittavat kaapelit. Se sisältää käytännössä kaiken, mitä tarvitaan työpöydän säätöjärjestelmään. Lisäksi se varmistaa suunnittelun vapauden, sillä kaikista osista on tarjolla useita eri vaihtoehtoja, kuten pyöreät, nelikulmaiset tai suorakaiteen muotoiset ja kaksi- tai kolmiosaiset pilarit, jotka voidaan toimittaa normaalilla tai käänteisellä rakenteella. Valitse mieleisesi kolmesta vakioväristä sekä suosikkipöytäohjaimesi. Vaihtoehtoja on todella runsaasti.

 
Desk Frame 1 Jalkavasteet

Jalkavasteet - DL Feet
DESKLIFT™ Feet (DL Feet) on säädettävien pöytien jalkavasteisiin viittaava yleistermi. Jalkavasteita on saatavana kaksi vakiopituutta ja useita eri leveyksiä, ja ne sopivat yhteen monenlaisten LINAK®-nostopilarien kanssa. Lisäksi valittavana on kaksi eri asennusratkaisua – jalkavasteen pintaan asennettuna tai jalkavasteeseen upotettuna.

 

LINAK® – kaikenkattava palveluntarjoaja
DF1-konsepti täydentää monessa mielessä yhtä markkinoiden kattavimmista säädettäviin toimistokalusteisiin tarkoitetuista sähköisten järjestelmien valikoimista. LINAK-tuotevalikoimaan kuuluu jo edistyneitä työpöytiin ja työasemiin tarkoitettuja törmäyssuojaratkaisuja, kuten Desk Sensor 1 ja PIEZO™ , sekä ZERO™-teknologian ja PVC-Free™ -järjestelmäelementtien kaltaisia toimistotyöpöytiin suunniteltuja energiaa säästäviä ja ympäristöystävällisiä ominaisuuksia.

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.