Ota yhteyttä meihin
Järjestelmä

LINAK Desk Frame 1 – joustava runkoratkaisu toimistotyöpöytiin

Desk Frame 1 (DF1) on LINAKin kehittämä joustava runkoratkaisu. Siihen voidaan yhdistää lähes kaikki DESKLINE-valikoimamme tuotteet, joten sen avulla on helppo suunnitella yksilöllisiä korkeussäädettäviä työpöytiä. Vaihtoehtoja on lähes rajattomasti. Joustava Desk Frame 1 on helposti ja nopeasti toteutettava työpöytäratkaisu niin pienille kuin suurillekin työpöytien valmistajille ja suunnittelijoille – käytettiinpä pöytää sitten kotona tai toimistossa. Ratkaisuun tarvitsee lisätä vain pöytälevy.

Koko rungon sisältävä LINAK® Desk Frame 1 -ratkaisu koostuu kolmesta mukautettavasta valmiiksi pakatusta laatikosta

Desk Frame 1 (DF1) on joustava tapa luoda koko rungon sisältäviä ratkaisuja, jotka on räätälöity yksilöllisiin tarpeisiin. LINAK-konsepti mahdollistaa useimpien DESKLINE®-segmentin tuotteiden yhdistämisen. Yrityksesi voi valita vapaasti haluamansa LINAK Kick & Click™ -rungon, DESKLIFT™ SetPack -setin (joka sisältää kaksi nostopilaria, ohjausyksikön, pöytäohjaimen ja kaapelit) sekä DESKLIFT™ Feet -jalkavasteet. Ratkaisuun tarvitsee lisätä vain pöytälevy.

Desk Frame 1 Kick & Click

Runko – Kick & Click™
Kick & Click™ -runko nopeuttaa ja helpottaa nostopilareiden asennusta pöytälevyyn. Työkalulaatikoita, ruuveja tai pultteja ei tarvita, sillä osat napsahtavat paikalleen kevyesti polkaisemalla. Saatavilla on useita eri runkovariaatioita sekä kokoja: Fixed / kiinteä (120 cm:n työpöydille), Adjustable Compact / kompakti säädettävä (100–130 cm:n työpöydille), Adjustable Standard / pitkä säädettävä (140-200 cm:n työpöydille) ja Base / päätykiinnitysosat (eri pöydänleveyksille).

 
Desk Frame 1 SetPack

Jalat – DL SetPack
DESKLIFT™ SetPack (DL SetPack) sisältää valmiiksi pakattuina kaikki järjestelmän sähkökäyttöiset osat: kaksi nostopilaria, pöytäohjaimen, ohjausyksikön sekä tarvittavat kaapelit. Se sisältää käytännössä kaiken, mitä tarvitaan työpöydän säätöjärjestelmään. Se tuo myös suunnittelunvapautta, sillä kaikista osista on tarjolla useita eri vaihtoehtoja, kuten pyöreät, neliönmuotoiset, suorakulmaiset ja kaksi- tai kolmiosaiset pilarit, jotka voidaan toimittaa normaalilla tai käänteisellä rakenteella. Yrityksesi voi valita mieleisensä kolmesta vakioväristä sekä haluamansa pöytäohjaimen. Vaihtoehtoja on todella runsaasti.

 
Desk Frame 1 -jalkavasteet

Jalkavasteet – DL Feet
DESKLIFT™ Feet (DL Feet) on säädettävien työpöytien jalkavasteisiin viittaava yleistermi. Jalkavasteita on saatavana kaksi vakiopituutta ja useita eri leveyksiä, ja ne sopivat yhteen monenlaisten LINAK®-nostopilareiden kanssa. Lisäksi valittavana on kaksi eri asennusratkaisua – jalkavasteen pintaan asennettuna tai jalkavasteeseen upotettuna.

 

LINAK® – kaikenkattava järjestelmätarjoaja

DF1-konsepti täydentää monin tavoin markkinoiden kattavimpiin lukeutuvaa säädettävien toimistokalusteiden sähkökäyttöisten järjestelmien tuotevalikoimaamme. LINAK-tuotevalikoimaan kuuluu jo edistyneitä työpöytiin ja työpisteisiin tarkoitettuja törmäyssuojaratkaisuja, kuten Desk Sensor 1 ja PIEZO™ sekä ZERO™-teknologian ja PVC-Free™-järjestelmäelementtien kaltaisia toimistotyöpöytiin suunniteltuja energiaa säästäviä ja ympäristöystävällisiä ominaisuuksia.
 

Vahva kumppani, jolta saa tukea

Kumppanuus LINAKin kanssa tuo yrityksellesi huippuluokan tukipalvelut ja korkeaa laatua. Verkostossamme on 30 paikallista myyntitoimistoa, joten tunnemme paikalliset markkinat ja autamme yritystäsi pysymään kilpailukykyisenä kansainväliseen kokemukseen perustuvan asiantuntemuksemme avulla. Ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

 

 
Älä jätä ergonomiaa työpaikalle

Älä jätä ergonomiaa työpaikalle!
Uusissa normaaliolosuhteissamme monilla meistä työpöytä on vaihtunut keittiönpöytään. Vaikka tilanne maailmalla sallisikin paluun työpaikalle lähiaikoina, etätyö muodossa tai toisessa on kuitenkin tullut jäädäkseen. Texas A&M University Ergo Centerissä työskentelevillä tohtori Mark Bendenillä ja Martha Parkerilla on tarjota vinkkejä kotona työskentelyn haasteiden voittamiseen sekä nyt että lähitulevaisuudessa.
Lue lisää...

 

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä