Lisävarusteet

DL Feet

Monenlaisia jalkavasteita, jotka sopivat käytettäväksi sekä suorakulmaisten, nelikulmaisten että pyöreiden LINAK-nostopilarien kanssa.

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

DL Feet

DESKLIFT™ Feet (DL Feet) -tuotevalikoima sisältää monenlaisia, erityisesti toimistopöytiin tarkoitettuja jalkavasteita. Jalkavasteita on saatavana kaksi eri pituutta, ja pilarit voi asentaa joko jalkavasteen pintaan asennettuna tai jalkavasteeseen upotettuna. 

DL-jalkavasteet sopivat yhteen monenlaisten LINAK-pilarien kanssa ja ne sulautuvat erilaisiin toimistoympäristöihin huomaamattoman muotoilunsa ansiosta. DL-jalat voi ostaa joko irtotavarana tai helppokäyttöisenä sarjana, jossa on jalkojen lisäksi säätöruuvit ja pilareiden asennusruuvit. 

Kun jalkoihin yhdistetään Kick & Click -runko ja DL SetPack, tuloksena on helppokäyttöinen ja muuntelumahdollisuuksia tarjoava pöytäratkaisu.

DL Feet

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Kick & Click -käyttöopas

Tässä käyttöohjeessa kuvataan, kuinka Kick & Click kootaan ja puretaan. Katso se online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Desk Frame 1: Työpöydän kokoaminen
Työpöydän runko on helppo koota LINAK® Desk Frame 1 -ratkaisun avulla. 

Setissä on kolme valmiiksi pakattua laatikkoa, jotka sisältävät kaiken toimistopöydän rungon kokoamisessa tarvittavan: Kick & Click™ (ylärunko), DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL Feet -jalkavasteet.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.