Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

DL Feet

DL Feet -jalkavastevalikoimassa on runsaasti erilaisia jalkavastemalleja, jotka ovat yhteensopivia monien profiililtaan suorakulmaisten, neliönmuotoisten tai pyöreiden nostopilarien kanssa.

DL Feet -jalkavasteita on kahdenpituisia (560 mm ja 710 mm) ja saatavilla on kolme eri värivaihtoehtoa (valkoinen, harmaa ja musta). Yrityksesi voi valita, kiinnitetäänkö jalkavasteet jalkavasteen pintaan, upotetaanko ne jalkavasteeseen, vai napsautetaanko ne nopeasti ja intuitiivisesti paikoilleen.

Huomaamattomat ja ympäristöönsä saumattomasti sulautuvat DL Feet -jalkavasteet sopivat hyvin monenlaisiin pöytärunkoihin. DL Feet -jalkavasteet yhdessä koko rungon sisältävän Desk Frame 1- tai Desk Frame 2 -ratkaisun kanssa tekevät toimistopöytäjärjestelmien asennuksesta erittäin helppoa ja vaivatonta.

Video, jossa näytetään, miten paikoilleen napsautettavat jalkavasteet kiinnitetään koko rungon sisältävän LINAK Desk Frame 1 -järjestelmän nostopilareihin play-icon

Paikoilleen napsautettavat jalkavasteet Desk Frame 1 -runkoratkaisuun: yksi napsautus ja siinä kaikki

Video, jossa näytetään, miten paikoilleen napsautettavat jalkavasteet kiinnitetään LINAK Desk Frame 2 -järjestelmän nostopilariin play-icon

Paikoilleen napsautettavat jalkavasteet Desk Frame 2 -runkoratkaisuun: yksi napsautus ja siinä kaikki

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Desk Frame 2 – intuitiivinen pöytäratkaisu play-icon

Desk Frame 2 – intuitiivinen pöytäratkaisu

Desk Frame 2 – työpöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 2: Työpöydän kokoaminen

DL Feet

DESKLIFT™ Feet (DLF) -tuotevalikoimassa on monenlaisia erityisesti työpöytiin suunniteltuja jalkavasteita. Jalkavasteita on erityyppisiä, ja niitä on saatavilla kahdenpituisina (560 mm ja 710 mm) sekä kolmessa eri värissä (valkoinen, harmaa ja musta).

Jalkavasteet sopivat yhteen monenlaisten LINAK®-nostopilarien kanssa, ja huomaamattoman muotoilunsa ansiosta ne sulautuvat saumattomasti mitä erilaisimpiin työpöytämalleihin.

Jalkavasteet, settipakatun DL-ratkaisun ja Kick & Click -ylärungon tai Desk Frame 2 -pöytärunkoratkaisun yhdistämällä yrityksesi saa kaikenkattavan runkoratkaisun, jossa on runsaasti yhdistelymahdollisuuksia nykyaikaisten työpöytien suunnitteluun.

Jalkavaste ja nostopilari voidaan asentaa kolmella eri tavalla: kiinnittämällä pilari jalkavasteen pintaan, kiinnittämällä pilari jalkavasteen upotettuun asennusreikään tai napsauttamalla jalkavaste pilarin päähän paikoilleen. Pilarin kiinnittäminen jalkavasteen pintaan on helpoin tapa asentaa jalkavasteet ruuveilla. Upottamiseenkin tarvitaan ruuveja, ja tämä asennustapa mahdollistaa pöydän mahdollisimman lyhyen alakorkeuden. Paikoilleen napsauttaminen on puolestaan vaivaton ja intuitiivinen tapa, jossa ei tarvita lainkaan työkaluja, eli se soveltuu erityisesti kotitoimistoihin tarkoitettuihin työpöytiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL Feet

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Kick & Click -käyttöopas

Tässä käyttöohjeessa kuvataan, kuinka Kick & Click kootaan ja puretaan. Katso se online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Desk Frame 1: Työpöydän kokoaminen
Työpöydän runko on helppo koota LINAK® Desk Frame 1 -ratkaisun avulla. 

Setissä on kolme valmiiksi pakattua laatikkoa, jotka sisältävät kaiken toimistopöydän rungon kokoamisessa tarvittavan: Kick & Click™ (ylärunko), DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL Feet -jalkavasteet.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä