Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL21

Erittäin vakaa kolmiosainen nostopilari, jonka profiilin mitat ovat 60 x 90 mm. Pitkä iskunpituus ja lyhyt asennusmitta tekevät tästä pilarista ihanteellisen kaikenlaisiin työpöytiin käyttäjien pituudesta riippumatta. PLUS™-muotoilu tekee pilarista pelkistetyn, eivätkä sen liukujohteet jää näkyviin.

DL21-pilarista on saatavana erittäin nopea (60 tai 80 mm/s) versio, ja siihen voidaan lisätä PIEZO-törmäyksenestojärjestelmä. Sen ulkomuotoa voidaan korostaa kiinnitysraudalla ja/tai päätykauluksilla.

Toimistotyöntekijä seisoo erittäin nopeita kolmiosaisia LINAK-nostopilareita käyttävän korkeussäädettävän pöydän ääressä play-icon

Erittäin nopeat DL PLUS™ High-speed-nostopilarit

play-icon

DL PLUS™ inspiroivat nostopilarit

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

DL21

DESKLIFT™ DL21 on kompakti kolmiosainen nostopilari, joka soveltuu mitä erilaisimpiin pöytämalleihin – teollisuuden työpisteistä ja teknisistä työasemista aina korkeussäädettäviin toimistopöytiin. Pilarin kolmiosaisen rakenteen ansiosta sen asennusmitta on lyhyt ja iskunpituus pitkä. Tästä syystä DL21 soveltuukin erinomaisesti kaikenpituisille käyttäjille.

DL21-pilarissa on kompakti moottorikotelo, joka jää lähes kokonaan piiloon pöytälevyn alle. Lisäksi pilari on erittäin vakaa. DL21-pilarissa on samat ulkomitat (60 x 90 mm) ja samanlaiset moottorikotelon asennusreiät kuin kaksiosaisessa DL20-pilarissa, joten niitä voidaan käyttää samassa rungossa ja samojen jalkavasteiden kanssa – esimerkiksi Kick & Click™ -pöytärungossa. DL21-pilarin kompakti moottorikotelo on lähes huomaamaton pöytärakenteessa, ja sitä voidaan käyttää yhdessä Kick & Click -rungon kanssa. Pilari on erittäin vankka, sillä sen profiilikoko on 60 x 90 mm. DL21 on PLUS™-mallinen nostopilari, joten se on muotoilultaan pelkistetty eivätkä sen liukujohteet näy. Pilaria on saatavana useissa eri väreissä sekä tyylikkäillä mustilla, harmailla tai valkoisilla päätykauluksilla.

DL21-tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Tässä joitakin esimerkkejä vaihtoehdoista:

  • PIEZO™-törmäyssuoja – minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen, kun pöytää nostetaan tai lasketaan
  • Erittäin nopeat versiot nopeaan korkeudensäätöön
  • Yhdistelmäpöytiin tarkoitetut ratkaisut

DL21-järjestelmää ohjataan DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD).

Ohjausyksikkö optimoi rinnakkaiskäytön ja pitää melutason alhaisena. DL21 soveltuu käytettäväksi yksittäisenä nostopilarina, 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä jopa 16 rinnakkaispilarilla.

Desk Sensor™ 1 -törmäyksenestomoduuli voidaan liittää ohjausyksikköön pöydän vaurioitumisen ja muiden materiaalivahinkojen ehkäisemiseksi tilanteissa, joissa pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys.


DL21-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

DL20/DL21 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.