Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL20

Vakaa ja kompakti kaksiosainen nostopilari, jonka profiilin mitat ovat 60 x 90 mm. Pilarin kompakti moottorikotelo on lähes huomaamaton pöytärakenteessa ja sopii saumattomasti asennusta helpottavaan LINAK Kick & Click™ -pöydänrunkoon. PLUS™-muotoilu tekee pilarista pelkistetyn, eivätkä sen liukujohteet näy. Saatavana useissa eri väreissä. DL20 on saatavana valinnaisella PIEZO-törmäyssuoja-anturilla, tai se voidaan varustaa sivukiinnitysraudalla yhdistelmäpöytiä varten ja/tai päätykauluksilla ulkoasun optimoimiseksi.

DL20

DESKLIFT™ DL20 on kompakti kaksiosainen nostopilari, joka soveltuu mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin – teollisuuden työpisteistä ja teknisistä työasemista aina korkeussäädettäviin toimistopöytiin. DL20-pilarissa on kompakti moottorikotelo, joka jää lähes kokonaan piiloon pöytälevyn alle.

Pilari on erittäin vakaa, joten pöytään ei tarvita poikittaispalkkia. DL20-nostopilarilla on samat profiilien ulkomitat kuin kolmiosaisella DL21-pilarilla, joten niitä voidaan käyttää samoissa pöytärunko- ja jalkavasterakenteissa.

DL20 on PLUS™-mallinen nostopilari, joten se on muotoilultaan pelkistetty eivätkä sen liukujohteet näy. Pilaria on saatavana kolmessa vakiovärissä (musta, harmaa ja valkoinen), mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä. Ulkoasun optimoivia päätykauluksia on saatavilla mustina, harmaina tai valkoisina.

DL20-järjestelmää ohjataan DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD). Ohjausyksikkö optimoi rinnakkaiskäytön ja pitää melutason alhaisena. DL20 soveltuu käytettäväksi yksittäisenä pilarina, 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä (multi-parallel) jopa 16 rinnakkaispilarilla. Järjestelmään voidaan lisätä Desk Sensor™ 1 -törmäyssuojamoduuli pöydän vaurioitumisen ja muiden materiaalivahinkojen ehkäisemiseksi tilanteissa, joissa pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL20-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

DL20/DL21 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä