Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL8

Kustannustehokas sähkökäyttöinen nostopilari erilaisiin työpöytiin. Käänteisen rakenteensa ansiosta nostopilari on erittäin pienikokoinen ja tyylikäs. Lujatekoinen, helppo asentaa, hiljainen ja tasainen liike joko yhdellä pilarilla tai rinnakkaisajossa.

DL8

DL8 on kaksiosainen, pyöreäprofiilinen DESKLINE®-pilari. Käänteisen rakenteensa ansiosta pilari on erittäin pienikokoinen ja tyylikäs, eikä sen kanssa ei tarvita poikkipuuta.

DL8 on kustannustehokas vaihtoehto DL9:lle, jolloin visuaalinen ilme säilyy ja asennusmitat ovat samat.

DL8-järjestelmä on yhteensopiva DESKLINE®-ohjausyksikön kanssa (CBD). CBD-ohjausyksikkö takaa optimaalisen rinnakkaisajon, miellyttävän alhaisen äänitason ja laajan valikoiman lisäominaisuuksia.

DL8 on erinomainen valinta toimistopöytiin.

  • Maksimivoima: 800 N
  • Maksiminopeus: 38 mm/s


DL8-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8/DL9/DL10/DL11 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL8/DL9/DL10/DL11 ja CBD5/CBD5/CBD6 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.