Ota yhteyttä meihin
Näyttö- ja TV-telineet

Näyttötelineet

LINAKin nostopilarijärjestelmät tarjoavat moottoroidun korkeuden ja kulman säädön luokka- ja kokoushuoneissa sekä lähetysstudioissa käytettäviin näyttötelineisiin.

Näyttötelineet

Näyttötelineratkaisut

Kehityksen suunta on selvä. Luokkahuoneissa, kokoustiloissa ja työhuoneissa käytetään koko ajan enemmän luovaa oppimista edistäviä ja työympäristöä parantavia interaktiivisia näyttöjä. Sähkökäyttöistä korkeussäätöä tarvitaan, jotta kaikki näkisivät näytön yhtä hyvin, ja se olisi kaikkien ulottuvilla. LINAKin ratkaisut tarjoavat säädön lisäksi myös muita houkuttelevia etuja.

  • Luotettavaa nostovoimaa vahvoilla nostopilarijärjestelmillä
  • Hiljaisen ja helposti asennettavan järjestelmän 
  • Monipuoliset mahdollisuudet suunnitteluun kompaktien ratkaisujen ansiosta

Kouluissa pyritään nykyään luomaan oppimisympäristöjä, jotka valmistavat oppilaita tiimi- ja yhteistyötä vaativiin työtilanteisiin. Liitutaulut ja yhdensuuntainen viestintä ovat historiaa. LINAKin karamoottoriratkaisuilla taulun kokoisia näyttöjä voidaan nostaa ja säätää tasaisesti – mikä tarjoaa lisää mahdollisuuksia vuorovaikutukseen kokousten ja opetuksen aikana.

Vahvoja ja kestäviä ratkaisuja, joihin voi luottaa
Näyttöjen koko kasvaa jatkuvasti. Sen myötä tarvitaan myös luotettavia ratkaisuja säätöominaisuuksien lisäämiseen järjestelmiin, joita käytetään esimerkiksi kokoushuoneissa. Siksi kaikki LINAKin tuotteet testataan läpikotaisin, ennen kuin ne lähetetään tehtaalta. Ne tarjoavat tasaista ja hiljaista nostovoimaa suurten ja painavien näyttöjen säätöön – ja ne toimivat virheettömästi vuosikausia.

Hiljainen ja helposti asennettava järjestelmä
Jotta luokka- tai kokoushuoneen luova tunnelma ei häiriintyisi, näytön säätämisen on oltava mahdollisimman hiljaista. Tuotevalikoimaamme kuuluu lukuisia erittäin hiljaisia ratkaisuja, jotka on LINAKin käytännön mukaisesti muotoiltu kompakteiksi. Kehittämämme ratkaisut ovat helppoja asentaa ja intuitiivisia käyttää. 

Kompaktit ratkaisut takaavat monipuoliset mahdollisuudet suunnitteluun
LINAKin tuotteiden kompakti muotoilu takaa muotoilun vapauden niin kokoustilojen kalusteiden valmistajille kuin interaktiivisten huippuluokan kokoushuoneiden suunnittelijoillekin. Esimerkiksi laaja valikoima pilareita, joiden sisään karamoottori on piilotettu, mahdollistavat liikkeen ilman kompromisseja.

Näytä enemmän
Näyttötelineet

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

Tiedostot

Focus on display and monitor stands

Tehosta viestintää lisäämällä sähköinen liike näyttötelineisiin, jolloin saat viestisi loppukäyttäjän silmien korkeudelle.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Ratkaisut näyttö- ja TV-telineisiin

LINAK-pilarijärjestelmillä voidaan säätää näyttöpäätteiden korkeutta ja kulmaa auditorioissa, näyttely- ja kokoustiloissa sekä kodeissa.

Näytä enemmän

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä