Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

Bluetooth-sovitin työpöytiin

LINAK Bluetooth -sovittimen avulla säädettäviä työpöytiä voidaan ohjata langattomasti DESKLINE-ohjausyksiköillä. Lataa maksuton Desk Control™ -sovellus ja ohjaa työpöytääsi mobiililaitteella tai tietokoneella (Windows 10).

Bluetooth-sovitin työpöytiin

DESKLINE®-ohjausyksiköille tarkoitettu LINAK® Bluetooth® -sovitin BLE2LIN002 yhdistää tavalliset säädettävät työpöydät mobiililaitteisiin ja tietokoneisiin.

BLE2LIN002-sovittimen avulla työpöytään voidaan yhdistää Android-, iOS- ja Windows 10 -käyttöjärjestelmille tarkoitettu Desk Control™ -sovellus .

Käyttöönotto on helppoa: sovitin kytketään DESKLINE®-ohjausyksikköön, sovellus ladataan ja sovittimen ja älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen välille muodostetaan parikytkentä, minkä jälkeen pöytää voidaan säätää suoraan sovelluksella.

BLE2LIN002 on pienikokoinen ja vie vähän tilaa. Asennusta ei tarvita, vaan sovitin yksinkertaisesti kytketään ohjausyksikköön ja langaton ohjaus on käyttövalmis.

Lataa Desk Control -sovellus.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
Bluetooth adapter Desk -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DPG-pöytäohjaimet ja Desk Control -sovelluksen käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE®-tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Desk Control™ -sovellus: Bluetooth®-sovittimen yhdistäminen sovellukseen

Liitä Bluetooth® (BLE2LIN) sovitin ohjausyksikköön.

Sovitin alkaa vilkkua sinisenä.

Avaa lataamasi Desk Control™ -sovellus ja yhdistä se työpöytään.

Etsi pöytä sovelluksen ”Desks nearby” -luettelosta.

Noudata sovelluksessa annettuja käyttöönotto-ohjeita.

Tarkat käyttöönotto-ohjeet

Desk Control™ -sovellus: Miksi pöydän käyttö sovelluksella ei onnistu?

Voit käyttää sovellusta, jos työpöydässä on Bluetooth®-yhteys. Bluetooth-yhteys muodostetaan muistutustoiminnolla varustetulla DPG-pöytäohjaimella (kaikissa sovellusversioissa) tai BLE2LIN-sovittimella (iOS, Android ja Windows 10). Jos pöytäohjaimessasi ei ole Bluetooth-yhteyttä, et voi käyttää sovellusta.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä