Perheet haluavat yhä suuremmassa määrin tehdä kodista paikan, jossa voi rentoutua ja palautua kiireisen työviikon jälkeen. Sen vuoksi kodin laitteilta vaaditaan entistä enemmän toimintoja, ja etenkin säädettävien kotisänkyjen kysyntä kasvaa.

Makuuhuone ei ole vain nukkumista varten. Siellä levätään, rentoudutaan, luetaan hyvää kirjaa, katsotaan televisiota ja syödään ehkä aamiaista sunnuntaiaamuisin. Asiakkaat haluavat panostaa hyvään muotoiluun ja ovat huolissaan ympäristöstä. Molemmat seikat vaikuttavat säädettäville kotisängyille asetettaviin vaatimuksiin. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pystymme vastaamaan niihin.

Lisävarusteiden laajan valikoiman avulla mistä tahansa sängystä voidaan nyt tehdä ylellinen säädettävä sänky. Niska- ja jalkatuen miellyttävä perussäätö on vain jäävuoren huippu.

Teknologia ja trendit

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.