Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Nauti säädettävästä moottorisängystä, jossa on hiljainen hälytys

LINAK® HC40 -käsiohjain tarjoaa sekä perusteellisiin testeihin perustuvaa käytettävyyttä että erinomaista muotoilua. Lisäksi HC40 FRAME™- ja HC40 TWIST™ -mallien Advanced-versioissa käyttäjillä on mahdollisuus valita herätykseksi hellävarainen hieronta äänekkään herätyskellon sijaan.

Nauti säädettävästä moottorisängystä, jossa on hiljainen hälytys

Tilanne on meille kaikille tuttu. Herätyskello soi aikaisin aamulla, etkä saa sitä torkutettua tai sammutettua tarpeeksi nopeasti, joten myös kumppanisi ehtii herätä. Hän on hiukan äreissään, sillä hän olisi voinut nukkua vielä tunnin ennen omaa herätystään. Päivä alkaa siis huonosti.

Tilanne voidaan kuitenkin välttää helposti. LINAK® HC40 Advanced -käsiohjaimen ansiosta voit tarjota asiakkaillesi hiljaisen hälytystoiminnon*. Sen toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Hälytyksen alkaessa kuuluu vain hierontamoottoreiden hiljainen surina niiden hieroessa hellästi käyttäjän selkää, kunnes hän herää.

Nauti säädettävästä moottorisängystä, jossa on hiljainen hälytys
 

Älylaitteiden käyttöä vähentävää trendiä seuraten
Keskeinen osa HC40 FRAME™- ja TWIST™-käsiohjainten kehittämisessä oli kyselytutkimus, jossa vastauksia saatiin yli 1 000 käyttäjältä. Suurin osa heistä halusi selvästi käsiohjaimen, jossa olisi juuri oikeat toiminnot – eikä niitä välttämättä tarvitse olla kovin paljon. Vastaajat halusivat vain toimintoja, joita tarvitaan makuuhuoneessa. Ei mitään muuta.

Se johtuu luultavasti JoMo-trendistä (The Joy Of Missing Out) sekä koko ajan yleistyvästä älylaitteiden käytön vähentämiseen tähtäävästä trendistä.

Useat meistä ovat jo jonkin aikaa asettaneet herätyksen älypuhelimeen joka ilta, ja käyttäneet sitä herätyskellona. Sen vuoksi teimme hiljaisesta hälytyksestä* HC40 Advanced -versioiden vakio-ominaisuuden. Käsiohjain sisältää kaikki tarvittavat toiminnot, joten käyttäjä voi huoletta jättää älypuhelimen makuuhuoneen ulkopuolelle.

Korosta brändiäsi – ja tee käyttäjien aamuista miellyttävämpiä
HC40 Advanced -mallin avulla brändisi voi tukea älylaitteiden käytön vähentämiseen tähtäävää trendiä ja tarjota asiakkaille mahdollisuuden myydä kalliimpia tuotteita tai vain nauttia tästä ominaisuudesta itse. Tätä ominaisuutta loppukäyttäjät todella arvostavat. Tiedämme sen, koska kysyimme asiaa heiltä itseltään!

Tee brändistäsi rauhaa turvaava – ota käyttöön hiljainen hälytystoiminto ja nauti siitä joka aamu.

*Hiljainen hälytys on saatavilla vain hierontamoottoreilla varustettuihin järjestelmiin.

Hiljainen hälytys herättää käyttäjän hierontamoottoreiden avulla ilman äänekästä hälytysääntä. Hiljainen hälytys herättää käyttäjän hierontamoottoreiden avulla ilman äänekästä hälytysääntä.
 
LINAK HC40 FRAME -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin play-icon

LINAK HC40 FRAME™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin

LINAK HC40 TWIST™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin play-icon

LINAK HC40 TWIST™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin

HC40 Advanced - Hiljaisen hälytyksen asetus ja pysäytys play-icon

HC40 Advanced: Hiljaisen hälytyksen asetus ja pysäytys

Tiedostot

HC40 FRAME™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. HC40 FRAME™ -version metallikehys erottaa sen ulkoisesti HC40 TWIST™ -mallista.

HC40 TWIST™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. Ainutlaatuinen, kierteisesti muotoiltu HC40 TWIST™ eroaa ulkoasultaan HC40 FRAME™ -versioista

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä