Ota yhteyttä meihin
Tietoa LINAKin innovoinnista

Innovointi


Innovointikuvake

Innovointi on ydinosaamistamme. Teemme aloitteestamme todellista toteuttamalla ne kaikilla tasoilla. Parannamme elämääsi toteuttamalla ideat lisäarvoa luoviksi huomisen ratkaisuiksi.

 

 

Innovointi tarkoittaa hyvien ideoiden toteuttamista
LINAK perustettiin innovatiiviselle idealle sähkökäyttöisestä karamoottorista, jota ovat vuosikymmenten saatossa seuranneet lukemattomat muut innovatiiviset tuotteet ja järjestelmäkokonaisuudet.

Koko organisaatiomme perustuu halulle muuntaa uudet ideat innovatiivisiksi tuotteiksi. LINAKin toimintakulttuurissa kuka tahansa voi esitellä uusia ideoita, seurata viimeisimpiä trendejä ja havaita markkinoilla esiintyviä tarpeita. 

Palveluksessamme toimii erittäin ammattitaitoisia insinöörejä eri puolilla maailmaa, joten meillä on parhaat mahdolliset lähtökohdat kehittää asiakkaillemme mielekkäitä ratkaisuja ja lisäarvoa tuovia tuotteita.  

Näin voimme oikeasti parantaa kuluttajien ja loppukäyttäjien arkea kaikkialla maailmassa.

Jokainen LINAKin työntekijä tietää tämän, ja meillä kaikilla on yhtäläinen vastuu. 

 
 
'Uskon, että voimme pian viettää 25-vuotisjuhlia LINAKin asiakkaana. Tämä johtuu siitä, että yritys toimittaa laadukkaita tuotteita, ajattelee innovatiivisesti ja seuraa markkinatrendejä.'
Lars Philip Knudsen, toimitusjohtaja, Able Nordic A/S
 
John H. Frost, varatoimitusjohtaja, LINAK A/S

'Menestyksekkäiden tuotteiden ideat eivät tavallisesti tule vain yhdeltä ihmiseltä tai osastolta. Menestyksen takana on usein jokin tehokas uusi tekniikka, jonka avulla kehitetään lisäarvoa tuovia ratkaisuja asiakkaille, tai aiemmin huomaamatta jääneet tarpeet tai uudet tekniset innovaatiot. Innovointi on ryhmätyötä, jossa jokainen kantaa kortensa kekoon.'

John H. Frost, varatoimitusjohtaja, LINAK A/S
 
Peter Gravesen, vanhempi tuotepäällikkö, tutkimus ja kehitys, LINAK A/S

'Kun otamme käyttöön uusia teknologioita, haluamme pitää prosessin niin avoimena kuin mahdollista. Pyydämme tavallisesti mukaan ihmisiä eri puolilta organisaatiotamme – niitä, joilla on jotakin erityisosaamista, sekä alkuperäisen idean saaneen henkilön – ja toisinaan myös ulkopuolisia asiantuntijoita. Tällä tavoin voimme varmistaa, että kertynyt kokemus otetaan huomioon eikä tärkeitä yksityiskohtia jää huomaamatta. Samalla me kaikki opimme uutta ja asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että he pysyvät markkinoiden kärjessä LINAKin kanssa työskennellessään.'

Peter Gravesen, vanhempi tuotepäällikkö, tutkimus ja kehitys, LINAK A/S
 
 
Tietoa LINAKista – innovointi on meillä verissä

Innovointi on meillä verissä
Koko LINAKin organisaatio perustuu innovoinnille. Tarkkailemme ja parannamme toimintaamme jatkuvasti – tuotekehityksestä aina toimitusketjuprosesseihin ja logistiikkaan – usein yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme innovointiin.
Lue lisää...

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä