Ota yhteyttä meihin
 

LINAK Communication Interface

Vapauta terveydenhuoltoalan yrityksesi koko digitaalinen potentiaali.

LCi ja muita LINAK-tuotteita työpöydällä

Bluetooth® tai langallinen yhteys

LCi on väyläohjausprotokolla, jonka avulla laitevalmistajat voivat luoda ohjelman joka keskustelee LINAK-ohjausyksiköiden kanssa ja lähettää niihin komentoja joko langallisella (UART) tai langattomalla (Bluetooth) yhteydellä.

LCi käytössä LINAK-ohjausyksikössä
 
 
LCi käytössä LINAK-ohjausyksikössä

Reaaliaikaisten järjestelmätietojen noutaminen LINAK-järjestelmistä

Järjestelmän tilatiedot voidaan noutaa nopeasti, jotta vianmääritystä, puhdistusta tai huoltoa tarvitsevat järjestelmät sekä tilailmoitukset, kuten akun alhainen varaus tai Bluetooth-parikytkennän muodostamisen tarve, voitaisiin havaita mahdollisimman pian. Samalla valtuutetut käyttäjät voivat tarkastella käyttöhistoriaa, karamoottorien tilaa ynnä muita tietoja turvallisesti.

 
 

Komentojen lähettäminen LINAK-järjestelmiin

Laitevalmistajat voivat kehittää omia järjestelmäkomentojaan LCi:hin ja mukauttaa karamoottorien ohjausta enemmän kuin koskaan aiemmin.  Kaikki tämä tehdään yrityksen itse mukauttamasta rajapintaliitännästä.

LCi käytössä LINAK-ohjausyksikössä
 
 
Piirros LCi:stä

Käyttöjärjestelmä ja toiminnot täysin yrityksesi hallinnassa

Koska LCi toimii vain kehyksenä LINAK-ohjausyksikköihin yhdistämiseen, laitevalmistajat voivat integroida ratkaisun haluamallaan tavalla ja kehittää tismalleen omaan liiketoimintaansa sopivan työkalun tai tuotteen.

 
 

Sisältyy OneConnect-tilaukseen

Koska OneConnect perustuu LCi-kehysympäristöön ja käyttää LCi:tä tiedonsiirtoon, OneConnect ja LCi ovat saatavilla yhteistilauksena.

Lue lisää OneConnectista

LCi-mobiilisovellus
 

 

Käyttöesimerkkejä LCi:stä

  • Lihastenkuntoutuslaite, joka rajoittaa tietokannasta noutamiensa tietojen avulla raajojen liikerajaa kuntoutuksen aikana.
  • Mukautettu kosketusnäyttö, jolla näytetään järjestelmän akun varaus ja vaakajärjestelmän ilmoittama potilaan paino, ja jonka avulla voidaan liikuttaa järjestelmän eri osia.
  • Kaikkien sairaalan sänkyjen tilan (tarvitut palvelut, akun alhainen varaus, järjestelmävirhe, puhdistusta tarvitaan, turvallinen tila) siirtäminen tietokantaan Bluetooth-reitittimellä.
 

Huomaa: LCi on ohjelmistokehityspaketti, jonka käsittely edellyttää ohjelmointiasiantuntemusta sekä perusteellista asynkronilinjasovitinten (UART) ja Bluetooth-tiedonsiirron tuntemusta. Se ei siis ehkä sovi kaikkien laitevalmistajien tarpeisiin. Ota yhteyttä tiimiimme napsauttamalla Lue lisää -linkkiä, jotta voisimme keskustella tarkemmin yrityksesi tarpeista. LCi on yhteensopiva langattomalla Bluetooth-yhteydellä ohjausyksikköjen COL50, CO71, CO61 (tietyt versiot), CA63 ja CO53 (tietyt versiot) kanssa, tai langallisella yhteydellä ohjausyksikköjen COL50, CO71, CO61, CO53 ja CO65 kanssa.

 

 Lue lisää LCi:stä
yrityksesi käyttämille LINAK-tuotteille

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä