Ota yhteyttä meihin
Ohjausyksiköt

CA63

Langatonta Bluetooth®-tekniikkaa hyödyntävä analoginen ohjausyksikkö. CA63 on sairaala- ja terveydenhoitolaitteisiin suunniteltu ohjausyksikkö, jossa yhdistyvät kaikki analogisten ja digitaalisten karamoottorijärjestelmien parhaat puolet. Siihen voidaan esimerkiksi liittää langattomia käsiohjaimia ja jalkakytkimiä.

CA63

LINAK CA63 -ohjausyksikössä on analoginen tuloliitäntä sekä ennennäkemättömiä ominaisuuksia, joissa on hyödynnetty standardoitua teknologiaa, liitäntöjä ja yhteensopivuutta.

LINAK-karamoottoreiden kanssa käytettävä CA63 on tarkoitettu esimerkiksi kotihoitosänkyjen säätämiseen. Tämä ohjausyksikkö avaa terveydenhuollon laitevalmistajille mahdollisuudet moniin uusiin käyttökohteisiin tarjoamalla 200 W:n hakkurivirtalähteen, tarkoin harkitun kaapelinhallinnan ja useita vaivattomia asennusvaihtoehtoja.

CA63-ohjausyksikön vakiovarusteita ovat IPX6 Washable DURA™ -suojaus ja akkuliitäntä. Koko tuotesarja tukee LINAKin ”yksi maailma – yksi tuote” -periaatetta eli toimivuutta kaikkialla maailmassa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
CA63-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Ohjausyksiköiden käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Langattoman käsiohjaimen yhdistäminen LINAK-ohjausyksikön kanssa

Langattoman yhteyden muodostaminen käsiohjaimen ja LINAK-ohjausyksikön välillä terveydenhuollon käyttökohteessa tehdään helposti muutamassa askeleessa.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä