Ohjausyksiköt

CA63

Langatonta Bluetooth®-tekniikkaa hyödyntävä analoginen ohjausyksikkö. CA63 on sairaala- ja terveydenhoitolaitteisiin suunniteltu ohjausyksikkö, jossa yhdistyvät kaikki analogisten ja digitaalisten karamoottorijärjestelmien parhaat puolet. Siihen voidaan esimerkiksi liittää langattomia käsiohjaimia ja jalkakytkimiä.

CA63

Control Box Selector icon
Valittavissa LINAK® ohjausyksikkövalitsimessa

LINAK CA63 -ohjausyksikössä on analoginen tuloliitäntä sekä ennennäkemättömiä ominaisuuksia, joissa on hyödynnetty standardoitua teknologiaa, liitäntöjä ja yhteensopivuutta.

LINAK-karamoottoreiden kanssa käytettävä CA63 on tarkoitettu esimerkiksi kotihoitosänkyjen säätämiseen. Tämä ohjausyksikkö avaa terveydenhuollon laitevalmistajille mahdollisuudet moniin uusiin käyttökohteisiin tarjoamalla 200 W:n hakkurivirtalähteen, tarkoin harkitun kaapelinhallinnan ja useita vaivattomia asennusvaihtoehtoja.

CA63-ohjausyksikön vakiovarusteita ovat IPX6 Washable DURA™ -suojaus ja akkuliitäntä. Koko tuotesarja tukee LINAKin ”yksi maailma – yksi tuote” -periaatetta eli toimivuutta kaikkialla maailmassa.

CA63-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Langattoman käsiohjaimen yhdistäminen LINAK-ohjausyksikön kanssa

Langattoman yhteyden muodostaminen käsiohjaimen ja LINAK-ohjausyksikön välillä terveydenhuollon käyttökohteessa tehdään helposti muutamassa askeleessa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.