Ohjausyksiköt

CA40

Nelikanavainen IPX6 Washable DURA™ -ohjausyksikkö sähkökäyttöisiin karamoottoreihin. Sisältää asennusta helpottavat asennuspalat, integroidun kaapelilukitusjärjestelmän ja hakkurivirtalähteen.

Tuotekuvaus

CA40

Ohjausyksiköt CA30 ja CA40 ovat osa uutta ohjausyksikköjen tuotesarjaa ja suunniteltu käytettäväksi hoito- ja kuntoutusalan sovelluksissa.

Ohjausyksiköt voidaan asentaa erikseen lopputuotteeseen asennuspaloilla tai myös useiden karamoottorimallien kylkeen erikseen suunnitelluilla kiinnittimillä.

Ohjausyksiköt CA30 ja CA40 on varustettu SMPS (Switch Mode Power Supply) -hakkurivirtalähteellä, joka toimii maailmanlaajuisesti.

Karamoottorien virtasyöttö sijaitsee ohjausyksikön kannen alla. Kaapelilähdöt voidaan sijoittaa kolmeen eri suuntaan. Tämä helpottaa tuotteen kaapeloinnin suunnittelua.
Ohjausyksikön kannella on kaksoisfunktio: suoja kaapelilähdöille ja kaapelilukko.

Täysin äänetön tuote (FET - Field-Effect Transistors), IPX6W-tunnelipestävä ja tuki ulkoiselle akulle ovat tuotteen vakio-ominaisuuksia.

CA30 ja CA40 kommunikoivat karamoottorien kanssa karamoottoreissa olevien rajakytkinten avulla.

Tuotteen datalehti

CA40-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Focus on wheelchairs

Lisää käyttömukavuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta pyörätuolin käyttäjille.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.