Ota yhteyttä meihin

LINAK® Protect™

Suojaa hygieenisesti

Puhtaanapito ei ole milloinkaan aiemmin ollut terveydenhuollossa näin tärkeää. Elintärkeää on myös bakteerien ja mikrobien pitäminen poissa pinnoilta infektioiden ehkäisemiseksi. Covid-19-taudin leviäminen on tuonut jälleen esiin epäpuhtaiden pintojen roolin erilaisten sairauksien sekä antibiooteille vastustuskykyisten ja muiden infektioiden levittämisessä – erityisesti sairaaloissa ja hoitokodeissa.

 
 
 
 

Taistelu jatkuu

Antibiooteille vastustuskykyiset infektiot ovat edelleen pahimpia terveysriskejä. Niitä vastaan taisteleminen on erittäin tärkeää kansanterveyden kannalta.

Covid-19 ei ole ensimmäinen eikä viimeinen haaste terveydenhuollolle. Meidän pitäisi parantaa tapamme.

 
Vuoteen 2050 mennessä sairaalainfektioihin tulee menehtymään enemmän ihmisiä kuin syöpään.
Statens Serum Institute
 

Taatusti puhdasta

LINAKin tuotevalikoimassa on terveydenhuollon laitteita ja rajapintaliittymiä, jotka voidaan pestä perusteellisesti aina uudelleen laitteen suorituskyvyn kärsimättä. Ne ovat tärkeä askel kohti infektiovapaata tulevaisuutta.

Vaikka kädet olisivat kuinka puhtaat, kontaminaatiota on hankala estää, eivätkä hyväksytyt puhdistusprosessit enää riitä infektioiden leviämisen estämiseen esimerkiksi sairaalasänkyjen runkojen tai laitteiden käyttöliittymien pintojen kautta. Sairaalalaitteet voidaan kuitenkin puhdistaa ja desinfioida perusteellisesti nykyaikaisten automaattisten puhdistusprosessien avulla. Tämä edellyttää, että laitteiden osat ovat lujatekoisia ja kestävät jatkuvien pesujen aiheuttaman rasituksen.

 
 

Tiesitkö, että...?

Maailman terveysjärjestö WHO on sairaalainfektioiden leviämisen ehkäisemiseksi määritellyt viisi tärkeää tilannetta, joissa terveydenhuoltoalan työntekijöiden on varmistettava käsihygienia:

  1. Ennen potilaan koskettamista
  2. LINAK Protect -kuvake
  3. Ennen aseptista toimenpidettä
  4. Eritteiden käsittelyn jälkeen
  5. Potilaan koskettamisen jälkeen
  6. Potilaan lähiympäristön koskettamisen jälkeen

Saat lisätietoja WHO:n käsihygieniaohjeista täältä

 
 

Uusi suojaustaso

Mikrobienvastainen suojaus parantaa laitteiden hygieniaa.

On sanomattakin selvää, että hygienia on terveydenhuollossa nyt tärkeämpää kuin koskaan, ja infektioidenvastainen taistelu jatkuu. LINAK on jo yli 25 vuotta keskittynyt hygieniaan ja infektioiden torjumiseen kehittämällä tuotteita, jotka kestävät toistuvia pesuja ja desinfiointeja – vuodesta toiseen. Kehitämme jatkuvasti ratkaisuja, jotka ehkäisevät epäpuhtaiden pintojen aiheuttamia mikrobi-infektioita – pyyhkimisen kestävistä tuotteista aina pesutunnelissa pestäviin järjestelmiin. Olemme sitoutuneet kehittämään hygieenisiä, tartunnoilta suojaavia ratkaisuja vastauksena terveydenhuollon tulevaisuudenhaasteisiin.

Käsiohjain HB80
 

Kun uusia antimikrobiteknologioita tulee saataville, arvioimme ne ja hyödynnämme niitä tarvittaessa sellaisissa tuotteissamme, joissa niistä on hyötyä. Viimeksi olemme ottaneet käyttöön mikrobeja tuhoavan lisäaineen, joka yhdessä jo käytössä olevien puhdistusmenetelmien kanssa auttaa torjumaan pintoja saastuttavia bakteereja. Olemme tuoneet markkinoille mikrobeja tuhoavaa lisäainetta käyttävän käsiohjaimen HB80 ja hoitajan ohjaimen ACO, sillä olemme halunneet lisätä ylimääräisen suojaustason niihin tuotteisiimme, joita käyttäjät käsittelevät eniten ja jotka näin ollen voisivat aiheuttaa tartuntoja.

Attendant Control OpenBus (ACO)
 
 

Infektioita vastaan jo vuodesta 1990

Otamme hygieniahaasteen tosissamme ja haluamme, että tuotteemme toimivat täysin moitteettomasti. Pyrimme jatkuvasti nostamaan tuotteidemme pesunkestävyystasoa, sillä se on ensiarvoisen tärkeää laitteiden suojaamiseksi pölyn ja veden aiheuttamilta vaurioilta. LINAK esitteli jo 30 vuotta sitten pesunkestävien osien konseptin, joka meni pidemmälle kuin silloiset riittämättömät IP-luokitukset. Uskomme, että pesunkestävät terveydenhuollon laitteet auttavat minimoimaan potilaiden infektiotartunnat, ja haluamme varmistaa, että tuotteemme kestävät toistuvia konepesuja vahvoilla pesuaineilla.

 

IPX4-kuvake

Kestää pyyhkimisen

IPX4 soveltuu käsinpesuun. Se suojaa roiskeilta kaikissa kulmissa, ja siitä on hyötyä erityisesti käsinpuhdistusvälineitä käytettäessä. IPX4:n etuja ovat tavallista parempi kestävyys, suojaus veden aiheuttamilta vaurioilta ja mahdollisuus käyttää laitteita mitä erilaisimmissa terveydenhuollon käyttökohteissa.

 

IPX6-kuvake

Suojattu vesisuihkuilta

IPX6 suojaa mistä tahansa suunnasta tulevilta korkeapainesuihkuilta, ja se on hyödyllinen erityisesti tilanteissa, joissa pesu tehdään vedellä (esimerkiksi sairaaloissa). IPX6-luokitellut tuotteemme ovat erittäin vedenkestäviä, joten laitteet pysyvät suojattuina ja toiminnassa haastavissakin olosuhteissa.

 

IPX6 Washable -kuvake

Konepesun kestävä

IPX6 Washable -suojausluokan tuotteita kannattaa käyttää siellä, missä hygienia on tärkeää, kuten sairaaloissa ja laboratorioissa. IPX6 Washable -suojattuja laitteita voidaan pestä toistuvasti ja perusteellisesti niitä vaurioittamatta. Tämä tekee puhdistamisesta entistä helpompaa ja mukavampaa. IPX6 Washable on testattu toimialan standardien mukaisesti.

 

IPX6 Washable DURA™ -kuvake

Laajennetusti konepesun kestävä

IPX6 Washable DURA™ -standardin takaaman laajennetun konepesunkestävyyden kautta LINAKin tuotteet ovat viisi kertaa kestävämpiä kuin nykystandardit edellyttävät. Kun hygienia ja puhtaus ovat ensiarvoisen tärkeitä, DURA™ on ihanteellinen ratkaisu, sillä se ylittää testatusti toimialan standardit ja kestää lukuisia pesukertoja.

 
 
 

Hygienia tarttuu

Pintojen pitäminen puhtaina ei ole mikään helppo tehtävä. Pienimmässäkin hipaisussa piilee vaara. Ristikontaminaatiota ei voi estää edes lisäämällä tuotteisiin mikrobeja tuhoavaa lisäainetta, vaan aine tuo vain lisäsuojaa, joka yhdessä vakiintuneiden hygieniakäytäntöjen, kuten säännöllisen käsienpesun, pintojen pyyhkimisen sekä pesemisen ja desinfioinnin kanssa voi auttaa torjumaan infektioita. Tätä voi ajatella kumulatiivisena prosessina, jonka jokaisessa vaiheessa lisätään suojausta minimoimalla riskit.

Lisäämällä testatun ja hyväksi todetun mikrobeja tuhoavan lisäaineen käsiohjaimiinsa LINAK on vähentänyt ristikontaminaation vaaraa merkittävästi näiden tuotteiden kosketuspinnoilla. Mikrobeja tuhoava lisäaine lisätään tuotteisiin jo valmistusvaiheessa, ja aine vähentää haitallisten mikrobien määrää monin eri tavoin.

Automaattisia pesutunneleita käytetään pohjoismaisissa sairaaloissa yhä enenevässä määrin sairaalasänkyjen desinfiointiin. On vain ajan kysymys, milloin tämä kustannuksia säästävä ja hygieniaa parantava ratkaisu tulee yleiseen käyttöön. Se asettaa entistä tiukemmat vaatimukset laitevalmistajien sänky- ja nostoratkaisujen komponenteille: niiden on kestettävä useita pesukertoja pesutunnelin rankoissa olosuhteissa.

Lue lisää -painike

 

Tulevaisuudenkestäviä ratkaisuja

Varautuminen on paras strategia – LINAKin pesunkestävät ratkaisut voivat estää mikrobi- ja bakteeri-infektiot laitteen suorituskyvystä tinkimättä.

Jos laitevalmistajat aloittavat LINAK Washable- tai DURA™-komponenttien käytön nyt, ne voivat tarjota pesutunnelit kestäviä sänkyjä ja nostoratkaisuja välittömästi, joten kun asiakkaat aloittavat pesutunnelien käytön, pesua kestämättömiä osia ei tarvitse vaihtaa.

 

 

 

 

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä