Teknologia & trendit

Paineen alla työskentely edellyttää ennakoivaa suojautumista

Nyt jos koskaan olemme erittäin tietoisia hygienian merkityksestä terveydenhuollossa. Kun viranomaiset pyrkivät hyödyntämään terveydenhuollon resurssit niin tehokkaasti kuin mahdollista, mikä tahansa henkilöstön tai potilaiden elämää helpottava tai määrärahoja säästävä tekijä voi vaikuttaa tehokkuuteen merkittävästi.

Sairaalasänkyjen ja muiden elintärkeiden terveydenhuollon laitteiden pitäminen täysin puhtaina on aina ollut elintärkeää moniresistenttien bakteerien ja infektioiden ehkäisemiseksi. Tiukkojen hygieniastandardien ylläpitäminen voi kuitenkin aiheuttaa resursseihin ja aikaan liittyviä paineita. Samalla vahvat kemikaalit, kuuma vesi ja aikaa säästävien pesutunneleiden korkeapainesuihkut laittavat sänkyjen karamoottorijärjestelmät koetukselle.

LINAK® IPX6 Washable DURA™ poistaa turhat paineet. DURA™-tuotevalikoimamme moitteeton suorituskyky – myös vuosien säännöllisen puhdistamisen jälkeen – on testattu perusteellisesti. Itse asiassa tuotteidemme pesunkesto on viisi kertaa IEC60601-standardeissa vaadittua pidempi. Mitä tulevaisuus sitten tuokin tullessaan, Washable DURA™ kestää paineet.

Sijoitusten suojaaminen etukäteen
LINAK auttaa asiakkaitaan valmistautumaan tulevaisuuteen, jossa standardit ovat vielä nykyistäkin tiukempia ja hygienialla on entistä suurempi merkitys. Terveydenhuollon laitteisiin suunnitellut tuotteemme ylittävät monien kansainvälisten standardien ja sertifiointien vaatimukset, jotta asiakkaamme voisivat suojautua myös tulevilta paineilta. On hyvä valmistautua tulevaisuuteen ja vaatia kestäviä ratkaisuja, joita voidaan käyttää vuosikausia ja jotka tuovat lisäarvoa terveydenhuollon toimintaan.

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.