Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Infektioidenvastaisen taistelun voittaminen

Puhtaanapito ei ole milloinkaan aiemmin ollut terveydenhuollossa näin tärkeää. Elintärkeää on myös bakteerien ja mikrobien pitäminen poissa pinnoilta infektioiden ehkäisemiseksi. COVID-19-taudin leviäminen on tuonut jälleen esiin epäpuhtaiden pintojen roolin erilaisten sairauksien sekä antibiooteille vastustuskykyisten ja muiden infektioiden levittämisessä – erityisesti sairaaloissa ja hoitokodeissa.

Pesunkestävyys auttaa sairaaloita taistelemaan infektioita vastaan
 

Taistelu jatkuu

Antibiooteille vastustuskykyiset infektiot ovat edelleen pahimpia terveysriskejä. Niitä vastaan taisteleminen on erittäin tärkeää kansanterveyden kannalta. COVID-19 ei ole ensimmäinen eikä viimeinen haaste terveydenhuollolle. Meidän pitäisi parantaa tapamme.

 
Vuoteen 2050 mennessä sairaalainfektioihin tulee menehtymään enemmän ihmisiä kuin syöpään.
Statens Serum Institut
 

Oletko valmis?

LINAKin tuotevalikoimassa on terveydenhuollon laitteita ja käyttöliittymiä, jotka voidaan pestä perusteellisesti aina uudelleen laitteen suorituskyvyn kärsimättä. Ne ovat tärkeä askel kohti infektiovapaata tulevaisuutta.

 

Taatusti puhdasta

Vaikka kädet olisivat kuinka puhtaat, kontaminaatiota on hankala estää, eivätkä hyväksytyt puhdistusprosessit enää riitä infektioiden leviämisen estämiseen esimerkiksi sairaalasänkyjen runkojen tai laitteiden käyttöliittymien pintojen kautta. Sairaalalaitteet voidaan kuitenkin puhdistaa ja desinfioida perusteellisesti nykyaikaisten automaattisten puhdistusprosessien avulla. Tämä edellyttää, että laitteiden osien on oltava lujatekoisia ja kestettävä jatkuvien pesujen aiheuttama rasitus.

 

Infektioita vastaan jo vuodesta 1990

LINAK esitteli jo 30 vuotta sitten pesunkestävien osien konseptin, joka meni pidemmälle kuin silloiset riittämättömät IP-luokitukset. Vuosien varrella tuosta konseptista on tullut koko toimialan standardi. Kaksi vuotta sitten nostimme rimaa uudelleen esittelemällä pitkäkestoisesti hygieeniset DURA™-komponentit. Ne ovat viisi kertaa kestävämpiä kuin olemassa olevat standardit edellyttävät.

IP-koodi on kansainvälinen standardi, josta käytetään myös nimitystä IP-luokitus (eli koteloinnin tiiviysluokitus). Luokitus kertoo tuotteen kyvystä hylkiä nesteitä ja pölyä. Luokitus on määritelty sähköalan kansainvälisen standardointijärjestön, International Electrotechnical Commissionin, standardissa IEC/EN 60529, ja se tunnustetaan kaikkialla maailmassa. IP-luokitus on koodi, joka valmistajan on määriteltävä, jotta asiakas tietäisi, onko tuote suojattu kiinteiltä likahiukkasilta ja nestemäiseltä lialta.

 
IPX4-kuvake
Kestää pyyhkimisen
Suojattu mistä tahansa kulmasta tulevilta nesteroiskeilta.
IPX6-kuvake
Suojattu vesisuihkuilta
Suojattu mistä tahansa kulmasta tulevilta korkeapainesuihkuilta.
IPX6 Washable -kuvake
Konepesun kestävä
Testattu toimialan standardien mukaisesti.
IPX6 Washable DURA™ -kuvake
Laajennetusti konepesun kestävä
Ylittää testatusti toimialan standardit ja kestää lukuisia pesukertoja.
 

 

Hygienia tarttuu

Automaattisia pesutunneleita käytetään pohjoismaisissa sairaaloissa yhä enenevässä määrin sairaalasänkyjen desinfiointiin. On vain ajan kysymys, milloin tämä kustannuksia säästävä ja hygieniaa parantava ratkaisu tulee yleiseen käyttöön. Se asettaa entistä tiukemmat vaatimukset laitevalmistajien sänky- ja nostoratkaisujen komponenteille: niiden on kestettävä useita pesukertoja pesutunnelin rankoissa olosuhteissa.

 

Tulevaisuudessakin toimivat ratkaisut

Jos laitevalmistajat aloittavat LINAK Washable- tai DURA™-komponenttien käytön nyt, ne voivat tarjota pesutunnelit kestäviä sänkyjä ja nostoratkaisuja välittömästi, joten kun asiakkaat aloittavat pesutunnelien käytön, pesua kestämättömiä osia ei tarvitse vaihtaa.

 

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.