Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

ACO

Attendant Control OpenBus (ACO) on joustava ohjausyksikkö, jossa on lukuisia valinnaisia ​​toimintoja. Sitä voidaan käyttää myös käsiohjaimen näppäimistönä ja/tai ohjaimen lukitukseen. Yhteensopiva OpenBus-ohjausyksiköiden kanssa.

ACO

ACO (Attendant Control OpenBus™) on kustannustehokas ja kompakti ohjain, joka sisältää 21 painiketta käytettäväksi käsiohjaukseen tai lukitsemiseen.

Lukitustoiminnon käytöstä ilmoitetaan keltaisilla LED-merkkivaloilla. ACO on yhteensopiva OpenBus-liittymällä toimivien ohjausyksiköiden kanssa. ACO on tarkoitettu käytettäväksi sairaala- ja hoitosängyissä, kun hoitohenkilökunnan on pystyttävä tarkoin seuraamaan potilaan asentoa.

ACO-ohjaimen avulla hoitohenkilöstö voi valvoa sängyn asentoa tarjoamalla samalla potilaalle rajoitetut säätömahdollisuudet. Tämän korkealuokkaisen ja hyvät säätömahdollisuudet omaavan ohjaimen käyttö on ratkaisevaa esimerkiksi silloin, kun selkärankavammat ja muut vastaavat vammat edellyttävät tarkkaa selän asennon valvontaa. 

ACO on ergonominen ja helppo asentaa myös kaikkein uudenaikaisimpiin sänkyihin. ACO-ohjaimessa on joustava ”koukku”, jonka avulla se asennetaan hoitohenkilöstön valitsemaan paikkaan potilaan ulottumattomiin (esimerkiksi sängyn jalkopäähän). ACO-ohjaimella voidaan lukita käsiohjaimen toimintoja ja estää asiaankuulumattomat ja potilaalle jopa vaaralliset käsiohjaimen toiminnot.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
ACO-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Käsiohjainten käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä