Ota yhteyttä meihin
Hoitosängyt

Sairaalasängyt

Väestön ikääntyminen ja hoitajien määrän vähentyminen lisäävät tarvetta nykyaikaisille sairaalasängyille. LINAK-karamoottoriratkaisut parantavat hoitajien tehokkuutta tuomalla sairaalasänkyihin sulavat säätötoiminnot sekä mahdollisuuden yhdistää sängyt sairaalan tietojärjestelmiin ja digitaalisiin palveluihin.

Sairaalasängyt

Järjestelmäratkaisut sairaalasänkyihin

Olipa sairaalasänky millainen tahansa, sen on optimoitava potilaan mukavuus ja turvallisuus hoitajien työergonomiasta tinkimättä.

Monipuolisilla säätö- ja käyttötoiminnoilla varustetut sairaalasängyt auttavat vähentämään hoitajien fyysistä rasitusta. LINAK® tarjoaa monipuolisia säätötoimintoja sänkyjen selkänojien, jalka- ja polvitukien ja korkeuden säätämiseen. Voimakkaiden karamoottorien tuomat säätötoiminnot parantavat hoitajien ergonomiaa pitämällä työskentelykorkeuden ihanteellisena ja helpottamalla sängyn asettamista oikeaan asentoon. LINAKin sähkökäyttöisten karamoottorien tuomat säätötoiminnot lisäävät hoitajien työtyytyväisyyttä.

LINAKin sähkökäyttöisillä karamoottoreilla on paljon muitakin etuja kuin sulavat ja äänettömät liikkeet. Tässä joitakin lisäarvoa tuovista ominaisuuksista:

  • Intelligent Care Solutions™ eli älykkäät hoitoratkaisut optimoivat sängyn toiminnot ja helpottavat näin hoitajien arkirutiineja.
  • LINAK LCi™ ja digitaaliset palvelumme parantavat hoitajien tehokkuutta.
  • OneConnect™-etäpalvelut pitävät sänkyjen käyttöasteen korkeana.

Älykkäät hoitoratkaisut tuovat lisätoimintoja
LINAKin älykäs OpenBus™-järjestelmä perustuu modulaariseen alustaan, ja sen avulla sänkyjen kanssa voidaan käyttää monenlaisia lisävarusteita, jotka tuovat niihin lisätoimintoja ja parantavat käyttömukavuutta. Tällaisia ovat esimerkiksi punnituslaite ja sängystä poistumisen tunnistus. Sängystä noustaessa aktivoituva sängynalusvalo helpottaa pimeässä suunnistamista ja vähentää kaatumisia. Kun potilas voidaan punnita suoraan sängyssä, hoitajat voivat tarkkailla hänen painoaan vaivattomasti ilman, että hänet tarvitsisi nostaa pois sängystä.

Digitaaliset palvelut parantavat hoitajien tehokkuutta
LINAK Communication Interface (LCi) helpottaa sairaalasängyn yhdistämistä ulkoisiin järjestelmiin ja antaa ilmoituksen sängystä poistumisesta tai puhdistustarpeesta älypuhelimeen, tietokoneeseen tai hoitajien käyttämään keskuspaneeliin. Kun sänky voidaan yhdistää ulkopuolisten toimittajien järjestelmiin, se integroidaan samalla sairaalan tietojärjestelmiin, mikä tehostaa hoitajien työskentelyä.

Luotettavat säätötoiminnot ovat elintärkeitä
LINAK tunnetaan luotettavista, pitkäkestoisista ja ongelmattomista tuotteista. On ensiarvoisen tärkeää, että sairaalasängyissä ei esiinny ylimääräisiä liikkeitä, joten olemme myös helpottaneet teknisen tuen tarjoamista valmistajien näkökulmasta. LINAK OneConnect™ -sovelluksen avulla huoltotiedot voidaan tarkistaa etäältä käsin ja paikasta riippumatta, mikä nopeuttaa ja tehostaa sänkyjen vianmääritystä ja pitää niiden käyttöasteen mahdollisimman korkeana.

Näytä enemmän
Sairaalasänkyjärjestelmä
LINAK-karamoottoreita käyttäviä sairaalasänkyjä play-icon

Karamoottorikäyttöiset sairaalasängyt

LINAK esittelee sairaalasänkyihin kehitetyn perustason OpenBus™ -järjestelmän play-icon

LINAK esittelee sairaalasänkyihin tarkoitetun perustason OpenBus™ -järjestelmän

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Tiedostot

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Perustason OpenBus™-järjestelmä sairaalasänkyihin

Säädettävät karamoottoriratkaisut moderniin terveydenhuoltoon. Päivitä analoginen karamoottorijärjestelmä, niin pääset nauttimaan OpenBus™-teknologian lukuisista eduista

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä