Lisävarusteet

UBL2

LINAK UBL2 on hyvä sängynalusvalo lineaarisilla karamoottorijärjestelmillä säädettäviin sairaaloiden ja hoitolaitosten sänkyihin sekä kotisänkyihin. Valinnainen IPX6 Washable DURA™ -luokitus.

UBL2

Sängynalusvalo (UBL2) on tehokas valo, joka valaisee hyvin.

UBL2-valoa käytetään sairaaloiden, hoitolaitosten ja kotihoidon sängyissä.

Sängynalusvalo helpottaa potilaiden ja muiden hoitoa tarvitsevien henkilöiden liikkumista yöllä pimeässä. Se estää kaatumisonnettomuuksia ja tekee potilaiden olon turvalliseksi.

Yhdessä LINAK-käsiohjaimen ja OpenBus™-ohjausyksikön kanssa sängynalusvalojärjestelmä tarjoaa seuraavat edut:

  • Saatavana eri valon voimakkuuksilla ja himmennysvaihtoehdoilla
  • Käsiohjain voidaan kytkeä suoraan UBL2-sängynalusvaloon
  • IPX6 tai IPX6 Washable DURA™
  • UBL2:ssa on kaksi porttia, mikä helpottaa sen yhdistämistä olemassa oleviin järjestelmiin ilman ylimääräisten porttien lisäämistä ohjausyksikköön
  • Useita UBL2-tuotteita voidaan asentaa sarjaan
  • Suora yhteys Service Data Tool -huoltotyökaluun (SDT)

UBL2-esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.