Ota yhteyttä meihin
Hoitosängyt

Hoitosängyt

Väestön ikääntyminen ja hoitajien määrän vähentyminen lisäävät tarvetta nykyaikaisille hoitosängyille. LINAK-karamoottoriratkaisut parantavat potilaiden mukavuutta ja turvallisuutta sekä hoitajien tehokkuutta tuomalla hoitosänkyihin sulavat säätötoiminnot ja mahdollisuuden yhdistää sängyt hoitolaitoksen tietojärjestelmiin ja digitaalisiin palveluihin.

LINAK-tuotteita käyttävä hoitosänky

Järjestelmäratkaisut hoitosänkyihin

Hoitosänkyjä käytetään sairaanhoitoa ja henkilökohtaisia hoitopalveluita tarjoavissa pitkäaikaishoitolaitoksissa potilaille, jotka eivät pysty toimimaan itsenäisesti. Hoito on tavallisesti pitkäaikaista ja pysyvää. Näitä sänkyjä käytetään myös erityishoitokodeissa, joissa keskitytään kuntoutukseen ja joissa hoito on lyhytaikaisempaa.

Käytettiinpä hoitosänkyä missä tahansa, sen on varmistettava potilaan mukavuus ja turvallisuus ja parannettava hoitajan tai kuntouttajan työergonomiaa.

LINAK® parantaa sekä potilaiden mukavuutta että hoitajien ergonomiaa tarjoamalla monipuolisia sähkökäyttöisiä säätötoimintoja hoitosänkyjen selkänojien, jalka- ja polvitukien ja korkeuden säätämiseen. Alhainen korkeus on vain yksi sänkypotilaiden turvallisuutta parantava ominaisuus – se pienentää loukkaantumisriskiä tilanteissa, joissa potilas putoaa sängystä. Hoitosängyissä on myös turvalliseen sängystä poistumiseen ja siihen asettumiseen tarkoitettu asento.

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorit tarjoavat paljon muutakin kuin sulavia ja hiljaisia säätötoimintoja. Tässä joitakin lisäarvoa tuovista ominaisuuksista:

  • Intelligent Care Solutions™ -ratkaisumme optimoivat potilaan mukavuuden ja turvallisuuden.
  • LINAK LCi™ ja digitaaliset palvelumme parantavat hoitajien tehokkuutta.
  • OneConnect™-etäpalvelut pitävät sänkyjen käyttöasteen korkeana.

Intelligent Care Solutions – paljon muutakin kuin säätötoimintoja
LINAKin älykäs OpenBus™-järjestelmä on modulaarinen, joten siihen voidaan lisätä monenlaisia lisätoimintoja tuovia ja mukavuutta parantavia lisävarusteita. Tällainen on esimerkiksi sängynalusvalo, joka syttyy, kun potilas nousee sängystä ja auttaa suunnistamaan pimeässä kaatumisten ehkäisemiseksi.

Digitaaliset palvelut parantavat hoitajien tehokkuutta
LINAK Communication Interface (LCi) helpottaa sairaalasängyn yhdistämistä ulkoisiin järjestelmiin ja antaa ilmoituksen sängystä poistumisesta tai puhdistustarpeesta älypuhelimeen, tietokoneeseen tai hoitajien käyttämään keskuspaneeliin. Kun hoitosänky voidaan yhdistää ulkopuolisten toimittajien järjestelmiin, se integroidaan samalla hoitolaitoksen tietojärjestelmiin, mikä tehostaa hoitajien työskentelyä.

Luotettavat säätötoiminnot ovat elintärkeitä
LINAK tunnetaan luotettavista, pitkäkestoisista ja ongelmattomista tuotteista. On ensiarvoisen tärkeää, että hoitosängyissä ei esiinny ylimääräisiä liikkeitä, joten olemme myös helpottaneet teknisen tuen tarjoamista valmistajien näkökulmasta. LINAK OneConnect™ -sovelluksen avulla huoltotiedot voidaan tarkistaa etäältä käsin ja paikasta riippumatta, mikä nopeuttaa ja tehostaa sänkyjen vianmääritystä ja pitää niiden käyttöasteen mahdollisimman korkeana.

Näytä enemmän
LINAK-karamoottoreita käyttäviä laitoshoitosänkyjä play-icon

Karamoottorikäyttöiset laitoshoitosängyt

Tiedostot

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä