Ohjaimet

ACOM

Attendant Control OpenBus™ Mini (ACOM) on joustava, kustannustehokas ohjausyksikkö, jossa on lukuisia valinnaisia ​​toimintoja. Se on intuitiivinen sänkyohjain, jossa on lukitustoiminto ja monipuoliset säätömahdollisuudet. Yhteensopiva OpenBus™-ohjausyksiköiden kanssa.

ACOM

ACOM sopii käytettäväksi sairaaloissa ja hoitokodeissa, joissa hoitohenkilökunnan on pystyttävä tarkoin seuraamaan potilaan asentoa.

ACOM on OpenBus™-ohjain ja tarjoaa useita etuja kuten:

  • Lukituksen sisältävä sängyn asennon monipuolinen säätömahdollisuus lisää potilaan turvallisuutta ja mukavuutta ja helpottaa hoitajan työtä
  • Intuitiivinen ohjain, joka sisältää 13 painiketta ja 7 LED-valoa sängyn säätöön
  • Helposti saatavilla olevat painikkeet auttavat nopeasti säätämään oikean asennon hätätilanteessa.

ACOM-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Perustason OpenBus™-järjestelmä sairaalasänkyihin

Säädettävät karamoottoriratkaisut moderniin terveydenhuoltoon. Päivitä analoginen karamoottorijärjestelmä, niin pääset nauttimaan OpenBus™-teknologian lukuisista eduista

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.