Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

ACK

Attendant Control Keypad (ACK) -näppäimistöä käytetään sivutankoon integroituna hoitajan paneelina tai käsiohjaimena. Mahdollisuus viiden kanavan ohjaukseen. Värejä ja merkkivaloja voi muokata asiakkaan toiveiden mukaan.

ACK

OpenBus™-järjestelmä mahdollistaa sängyn sivutankoon tai lääketieteellisen tuotteen runkoon integroitavan näppäimistökalvon käytön joko hoitajan paneelina, varaohjaimena tai käsiohjaimena.

ACK-tuotteesta on olemassa kaksi eri versiota: ACK1 ja ACK3. ACK1-versiossa on yksi näppäimistökalvo, kun taas ACK3:ssa on käytössä samanaikaisesti kaksi näppäimistökalvoa (esimerkiksi sängynkaiteen sisä- ja ulkopuolella).

ACK:n avulla pystyy ohjaamaan sängyn tai lääketieteellisen tuotteen kaikkia toimintoja. ACK:ssa on lisäksi mahdollisuus räätälöidä painikkeita, merkkivalojen paikkaa ja värejä loppuasiakkaan toiveiden mukaan.

ACK3 sisältää lisäominaisuuksia. Siinä on mukavuutta ja tehokkuutta lisäävä kaksoisohjain, joka on tarkoitettu sekä potilaan että hoitajan käyttöön. ACK3 mahdollistaa tuotteen hallinnan ja siinä voi olla jopa 2x15 näppäintä ja 2x7 LEDiä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
ACK-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D-piirustuksen kuvake

2D-kuvat

3D-mallin kuvake

3D-mallit

3D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Käsiohjainten käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä