Ohjaimet

ACK

Attendant Control Keypad (ACK) -näppäimistöä käytetään sivutankoon integroituna hoitajan paneelina tai käsiohjaimena. Mahdollisuus viiden kanavan ohjaukseen. Värejä ja merkkivaloja voi muokata asiakkaan toiveiden mukaan.

ACK

OpenBus™-järjestelmä mahdollistaa sängyn sivutankoon integroitavan näppäimistön käytön joko hoitajan paneelina tai käsiohjaimena.

ACK-tuotteesta on olemassa kaksi eri versiota: ACK1 ja ACK3. ACK1-versiossa on yksi näppäimistö, kun taas ACK3:ssa on käytössä samanaikaisesti kaksi näppäimistöä (yleensä sängynkaiteen sisäpuolella ja ulkopuolella).

ACK:n avulla pystyy ohjaamaan sängyn kaikkia toimintoja – sisältäen sängyn säädön ja asennon muutokset kriittisissä tilanteissa, kuten elvytyksessä. ACK:ssa on lisäksi mahdollisuus räätälöidä painikkeita, merkkivalojen paikkaa ja värejä loppuasiakkaan toiveiden mukaan.

ACK3 sisältää lisäominaisuuksia. Siinä on mukavuutta ja tehokkuutta lisäävä kaksoisohjain, joka on tarkoitettu sekä potilaan että hoitajan käyttöön. ACK3 mahdollistaa intuitiivisen sängyn hallinnan ja siinä voi olla enintään 2x15 näppäintä ja 2x7 LEDiä.

ACK-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D-kuvat

3D-mallit

3D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.