Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

ACL

Attendant Control Lock (ACL) on yhden kytkimen ohjain, joka on tarkoitettu katkaisemaan kaikki muut säätötoiminnot esim. sairaala- ja hoitosängyissä.

ACL

ACL (Attendant Control Lock) -ohjain sisältää yhden kytkimen ja sitä käytetään erilaisissa sovelluksissa, kun hoitohenkilöstön on pystyttävä seuraamaan tarkoin potilaan asentoa. 

ACL katkaisee kaikki käsiohjaimen toiminnot.

Edut ACL:n käytössä:

  • Ei karamoottoreiden tahattomia liikkeitä
  • Taaksepäin yhteensopiva, lisäosa
  • Lisää turvallisuutta "tuplaklikkaus"-toiminnon  avulla

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
ACL-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Käsiohjainten käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä