Ohjaimet

ACL

Attendant Control Lock (ACL) on yhden kytkimen ohjain, joka on tarkoitettu katkaisemaan kaikki muut säätötoiminnot esim. sairaala- ja hoitosängyissä.

Tuotekuvaus

ACL

ACL (Attendant Control Lock) -ohjain sisältää yhden kytkimen ja sitä käytetään erilaisissa sovelluksissa, kun hoitohenkilöstön on pystyttävä seuraamaan tarkoin potilaan asentoa. 

ACL katkaisee kaikki käsiohjaimen toiminnot.

Edut ACL:n käytössä:

  • Ei karamoottoreiden tahattomia liikkeitä
  • Taaksepäin yhteensopiva, lisäosa
  • Lisää turvallisuutta "tuplaklikkaus"-toiminnon  avulla

Tuotteen datalehti

ACL-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.