Ota yhteyttä meihin

Valitkaa seisomapöytiinne koko rungon sisältävä LINAK-ratkaisu

LINAK Desk Frame (DF) -järjestelmiin sisältyy pöytärunko, kaksi tai useampia nostopilareita (jalat), jalkavasteet, ohjausyksikkö ja pöytäohjain/-kytkin.

Desk Frame -ratkaisujen avulla on helppo kehittää kokonainen seisomapöytien valikoima kaikille budjeteille ja eri asiakkaiden tarpeisiin. Tuotevalikoimastamme löytyy esimerkiksi pieni- ja suurikokoisia kaksijalkaisia runkoratkaisuja, eri kulmiin asennettavia kolmijalkaisia runkoja sekä kaapelikourulla ja yhdyssillalla varustettuja yhdistelmäpöytäratkaisuja.

Ratkaisujen joustavuus ei kuitenkaan pääty tähän, vaan yhteensopivia nostopilareita on saatavana sekä kaksi- että kolmiosaisille versioille, ja tarjolla on myös erimuotoisia ja -tyyppisiä pilareita. Tutustu haluamallesi runkotyypille tarjoamiimme törmäyksensuojaratkaisuihin ja laajaan lisävarustevalikoimaamme. Lisäksi yrityksesi voi viimeistellä koko rungon sisältävän ratkaisunsa pöytäohjaimella – niissäkin valikoimamme on kattava: perustason nosto- ja laskuohjaimista näytöllisiin, muistillisiin ja sovelluksella käytettäviin versioihin.

Valitsittepa sitten minkä ratkaisun tahansa, LINAK Desk Frame erottuu joukosta poikkeuksellisen hyvällä laadullaan, teknologisilla innovaatioillaan ja integrointia helpottavalla muotoilullaan. LINAK-runkoratkaisut valitessaan yrityksesi voi olla varma, että kaikki järjestelmän osat sopivat saumattomasti yhteen ja ovat helppoja asentaa. Siksi kutsummekin niitä Plug & Play™ -ratkaisuiksi.

Desk Frame -konseptimme lyhyesti:

Desk Frame 1: Joustava ja erittäin helposti mukautettava Desk Frame 1 tuo valmistajille suunnittelunvapautta ja lähes rajattomat yhdistelymahdollisuudet. Yrityksesi voi mukauttaa korkeussäädettävät työpöytänsä valitsemalla laajasta DESKLINE-tuotevalikoimasta haluamansa pöytärungon, moottorikotelolla varustetun nostopilarin, jalkavasteet, pöytäohjaimen sekä erilaisia lisävarusteita. Saatavilla kaksi- ja kolmijalkaisiin (kulmapöytiin) tai yhdistelmäpöytiin. Vakioväreinä ovat valkoinen, harmaa ja musta, mutta halutessanne voitte valita minkä tahansa RAL Classic -värikartan värin.

 

Desk Frame 2: Intuitiivinen Desk Frame 2 -järjestelmä nopeuttaa laadukkaiden korkeussäädettävien työpöytien kehittämistä merkittävästi. DF2-ratkaisussa kaikki tavallisten pöytärunkojen osat on suunniteltu uudelleen ja integroitu optimoidulla tavalla. Lopputuloksena on syntynyt järjestelmä, jossa on tavallista vähemmän osia ja joka käyttäjän on helppo koota itse. Kaikki tämä suorituskyvystä tinkimättä. Valmiiden kokoonpanovaihtoehtojen laajasta valikoimasta löytyy varmasti sopiva runkomalli. Saatavana valkoisena, harmaana tai mustana.

 
 

LINAK-runkoratkaisut: skaalautuva vaihtoehto

LINAKin kaikenkattavan Desk Frame -pöytärunkoratkaisun valitseminen on helppo ja nopea tapa tuoda uudet seisomapöydät markkinoille. LINAK toimittaa ratkaisunsa yrityksesi tuotantovaatimusten edellyttämässä laajuudessa (pienistä startup-yrityksistä aina kansainvälisiin suuryrityksiin), joten jokaisella tilauskerralla ei ole pakko ostaa täyttä konttia. LINAK toimittaa ajallaan kaikkialle maailmaan, joten meidän kanssamme yrityksesi voi kasvaa haluamaansa tahtiin.

 

Maailmanlaajuisesti toimiva kumppani lähelläsi

LINAK tarjoaa yhteistyökumppanina korkealuokkaisia tukipalveluita ja teollisuudessa totuttua korkeaa laatua. Meillä on tytäryhtiöitä yli 30 maassa, joten olemme aina lähellä, puhumme paikallista kieltä, tunnemme paikalliset markkinat ja autamme yritystäsi pysymään ajan tasalla ja kilpailukykyisenä kansainväliseen kokemukseen perustuvan asiantuntemuksemme avulla.

LINAK on kaikenkattava seisomapöytien järjestelmätoimittaja ja kansainvälinen yhteistyökumppani.

Ota yhteyttä jo tänään

 

Olemme mukana alusta loppuun

LINAK on jo vuodesta 1990 alkaen osallistunut nykyaikaisten työpaikkojen kalusteiden uudelleenmäärittelyyn kehittämällä sähkökäyttöisiä korkeudensäätöjärjestelmiä työpöytiin ja -pisteisiin – usein läheisessä yhteistyössä eri puolilla maailmaa toimivien valmistajien tai sisustussuunnittelijoiden kanssa.

Nyt, yli 10 miljoonaa sähköpöytäjärjestelmää myöhemmin, johdamme edelleen alamme markkinaa ja asetamme jatkuvasti uusia viitekehyksiä innovoinnille, laadulle ja muotoilulle. Katso, miten – ja miksi – LINAK liittyy niin läheisesti korkeussäädettäviin työpöytiin. 

 
Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Desk Frame 2 – intuitiivinen pöytäratkaisu play-icon

Desk Frame 2 – intuitiivinen pöytäratkaisu

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Desk Frame 2 – työpöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 2: Työpöydän kokoaminen

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Tuotteidemme käyttökohteet

LINAK® valmistaa sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottorijärjestelmiä, joiden avulla voidaan tuottaa tasaista liikettä hyvin monenlaisissa käyttökohteissa. LINAK-tuotteita käytetään niin terveydenhuollossa, maataloudessa, säädettävissä kotisängyissä, toimistokalusteissa kuin teollisuusautomaatiossakin.

Tutustu LINAK-tuotteisiin ja niiden monipuolisiin käyttökohteisiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä