Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Siirry monimutkaisesta yksinkertaiseen ratkaisuun – LINAK Plug & Play™

LINAK Plug & Play™ -ratkaisut helpottavat korkeussäädettävien työpöytien, pöytien, tiskien ja työpisteiden kokoonpanoa. Lisäksi niiden ansiosta voidaan säästää aikaa, optimoida logistiikkaa ja tehostaa toimintaa.

Plug & Play™ – Teknologia ja trendit
LINAK tarjoaa markkinoiden laajimman tuotevalikoiman. Kehitämme ja tarjoamme ratkaisuja, joiden kaikki komponentit sopivat yhteen – ja toimivat täydellisesti yhdessä. Täydellisiä järjestelmiä,  joiden kaikki osat sopivat yhteen, joten valmistajat voivat keskittyä muotoiluun, vakauteen ja kalusteiden ulkonäköön. 

Globaalina markkinajohtajana tarjoamme Plug & Play -ratkaisuja sähköiseen korkeussäätöön niin työpöytiin, pöytiin, palvelutiskeihin ja työpisteisiin, joiden ääressä ihmiset työskentelevät joka päivä.

Säästä aikaa ja rahaa
LINAKin keittiöön ja työtiloihin tarkoitetut ratkaisut tarjoavat useita etuja. Yksi ilmeisimmistä on kokoonpanossa säästyvä aika. LINAKin tuotteet sopivat huomaamattomasti kaikkiin kalusteisiin, ja olemme suunnitelleet niiden asennuksen hyvin helpoksi. 

Koska kaikkien tuotteiden osat sopivat yhteen, samantyyppistä ohjausyksikköä voidaan käyttää kaikissa LINAKin nostopilareissa ja karamoottoreissa. Tällöin logistiikkaa voidaan optimoida, koska käsiteltäviä ja varastoitavia osia on vähemmän. Lisäksi se yksinkertaistaa hallintoa ja säästää rahaa ja aikaa.

Plug & Play – yksinkertaista ja nopeaa!

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä