Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL1A

Voimakas ja pienikokoinen sähkökäyttöinen nostopilari (1 600 N:n enimmäiskuorma jalkaa kohden) tuo vakaat ja voimakkaat säätötoiminnot raskaaseen käyttöön tarkoitettuihin teollisuuden työpisteisiin ja -penkkeihin, kokoonpano- ja pakkauspöytiin ynnä muihin.

DL1A-nostopilaria ohjataan CBD6S-ohjausyksiköllä, ja se soveltuu käytettäväksi yksittäisenä nostopilarina, kahden, kolmen tai neljän pilarin rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä (multi-parallel) jopa 16 rinnakkaispilarilla. Plug & Play™ -ratkaisu.

DL1A on luotetun ja mullistavan, vuonna 1998 julkistetun DL1-nostopilarin kehittyneempi versio. Tämä nostopilari on asettanut täysin uuden vaatimustason säädettäville työpöydille ja -pisteille.

DL1A

DESKLINE® DL1A on DL1-pilarin kehittyneempi versio. DL1A on voimakas ja erittäin vakaa nostopilari, jolla on suuri nostokyky.

Nämä ominaisuudet tekevät tästä pilarista ihanteellisen vaihtoehdon monenlaisiin raskaaseen käyttöön tarkoitettuihin pöytäratkaisuihin, kuten teollisiin ja teknisiin työpisteisiin.

Pilari on yhteensopiva DESKLINE-ohjausyksiköiden kanssa, mikä tuo järjestelmään runsaasti ohjelmointi- ja konfigurointimahdollisuuksia. Se on myös erittäin intuitiivinen käyttää ja toimii Plug & Play -periaatteella. Lisäksi järjestelmän virrankulutus valmiustilassa on hyvin pieni, vain 0,1 W.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL1A-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL1A ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

Focus on display and monitor stands

Tehosta viestintää lisäämällä sähköinen liike näyttötelineisiin, jolloin saat viestisi loppukäyttäjän silmien korkeudelle.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä