Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL1A

Vahva ja vakaa sähkökäyttöinen nostopilari, joka on suunniteltu vaativiin säätöihin teknisissä ja teollisissa työpisteissä.

DL1A

DESKLINE® DL1A on DL1-pilarin kehitetympi versio. DL1A on vahva ja hyvin vakaa nostopilari, jolla on suuri nostokapasiteetti.

Nämä ominaisuudet tekevät pilarista täydellisen valinnan monenlaisiin vaativiin pöytäsovelluksiin esim. teollisiin ja teknisiin työpisteisiin

Pilari on yhteensopiva DESKLINE-ohjausyksiköiden, jolloin järjestelmässä on paljon ohjelmointi- ja konfigurointimahdollisuuksia. Plug & Play-periaatteeseen pohjautuva käyttö on samalla erittäin käyttäjäystävällistä. Lisäksi järjestelmän virrankulutus valmiustilassa on hyvin pieni, vain 0,1 W.

  • Maksimivoima: 1 600 N
  • Maksiminopeus: 43 mm/s


DL1A-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL1A ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

Focus on display and monitor stands

Tehosta viestintää lisäämällä sähköinen liike näyttötelineisiin, jolloin saat viestisi loppukäyttäjän silmien korkeudelle.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.