Nostopilarit

DL1A

Vahva ja vakaa sähkökäyttöinen nostopilari, joka on suunniteltu vaativiin säätöihin teknisissä ja teollisissa työpisteissä.

DL1A

DESKLINE® DL1A on DL1-pilarin kehitetympi versio. DL1A on vahva ja hyvin vakaa nostopilari, jolla on suuri nostokapasiteetti.

Nämä ominaisuudet tekevät pilarista täydellisen valinnan monenlaisiin vaativiin pöytäsovelluksiin esim. teollisiin ja teknisiin työpisteisiin

Pilari on yhteensopiva DESKLINE-ohjausyksiköiden, jolloin järjestelmässä on paljon ohjelmointi- ja konfigurointimahdollisuuksia. Plug & Play-periaatteeseen pohjautuva käyttö on samalla erittäin käyttäjäystävällistä. Lisäksi järjestelmän virrankulutus valmiustilassa on hyvin pieni, vain 0,1 W.

  • Maksimivoima: 1 600 N
  • Maksiminopeus: 43 mm/s

DL1A-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL1A-järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

Focus on display and monitor stands

Tehosta viestintää lisäämällä sähköinen liike näyttötelineisiin, jolloin saat viestisi loppukäyttäjän silmien korkeudelle.

Pakkauspöydät

Pakkauspöytiin ja -laitteisiin tarkoitetut sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit takaavat helpot ja nopeat säädöt työntekijöiden ja pakettien koon vaihtuessa.

Kokoonpanopöydät

Kokoonpanopöytiin tarkoitetut LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät ovat erittäin voimakkaita, mutta ne kuluttavat silti vähemmän energiaa kuin muut säädettävät ratkaisut.

Postinlajittelupöydät

Postinlajittelupöytiin tarkoitetut sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit kestävät raskaita kuormia ja kovaa käsittelyä.

ESD-työpöydät

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät ESD-työpöytiin tarjoavat täyden ESD-suojauksen.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.