Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL2

Tukevarakenteinen sähkökäyttöinen nostopilari. Helppo asentaa ja sopii korkeudensäätöön työpöydissä, työpisteissä, toimistopöydissä ja keittiössä. Maksimi työntövoima 2500 N.

DL2

DESKLINE ® DL2 -pilari on suunniteltu erilaisiin työasemasovelluksiin, ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi tietokonetyöpisteiden, työtasojen, asennuspöytien tai jopa keittiöiden korkeudensäätöön.

Kaksiosainen DL2-pilari nostaa suuria kuormia, on erittäin tukeva ja se on yhteensopiva kaikkien DESKLINE-ohjausyksiköiden ja -ohjainten kanssa. Ohjausyksikön tyypistä riippuen järjestelmä voi toimia yksittäisenä järjestelmänä tai rinnakkain 2 - 4 DL2-pilarin kanssa tai ohjausyksiköiden moniajona (multi-parallel) jopa 16 DL2-pilarin kanssa.

  • Maksimivoima: 2 500 N
  • Maksiminopeus: 20 mm/s CBD4/CBD6S-ohjausyksiköiden kanssa


DL2-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL2 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL2 ja CBD4/CBD5/CBD6 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

Focus on display and monitor stands

Tehosta viestintää lisäämällä sähköinen liike näyttötelineisiin, jolloin saat viestisi loppukäyttäjän silmien korkeudelle.

Focus on industrial automation

Tässä esitteessä kerromme eri vaihtoehdoista, joita karamoottorijärjestelmät tarjoavat teollisuusautomaation tuottavuuden lisäämiseen.

Focus on marine

Karamoottoreistamme, pilareistamme ja ohjaimistamme voi rakentaa kaikenlaisiin veneisiin sopivat liikeratkaisut.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.