Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL2

Vankka kaksiosainen nostopilari on ihanteellinen vaihtoehto ergonomiseen korkeudensäätöön suurta nostovoimaa ja vakautta edellyttävissä käyttökohteissa, kuten ohjaus- ja valvomopöydissä, teknisissä ja teollisissa työpisteissä ja -penkeissä sekä kokoonpano- ja työpöydissä. DL2-nostopilarin kaikilla neljällä sivulla on urat valinnaisia kannakkeita ja järjestelmiin integrointia varten.

DL2 soveltuu käytettäväksi yksittäisenä nostopilarina, kahden, kolmen tai neljän pilarin rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä (multi-parallel) jopa 16°rinnakkaispilarilla. Nostopilari on yhteensopiva ja hyväksytty käytettäväksi ohjausyksikön CBD6S kanssa.

DL2

DL2 -nostopilari on suunniteltu käytettäväksi erilaisissa työpisteissä ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tietokonetyöasemien, teollisten työpisteiden ja jopa keittiötasojen korkeudensäätöön.

Kaksiosainen DL2-pilari nostaa suuria kuormia. Lisäksi se on erittäin vankka ja yhteensopiva kaikkien DESKLINE®-ohjausyksikköjen ja -käsiohjainten kanssa. Ohjausyksikön tyypistä riippuen järjestelmää voidaan käyttää yksittäisenä nostopilarina, kahden, kolmen tai neljän DL2-pilarin rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä (multi-parallel) jopa 16°rinnakkaispilarilla.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL2-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL2 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL2 ja CBD4/CBD5/CBD6 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

Focus on industrial automation

Tässä esitteessä kerromme eri vaihtoehdoista, joita karamoottorijärjestelmät tarjoavat teollisuusautomaation tuottavuuden lisäämiseen.

Focus on marine

Karamoottoreistamme, pilareistamme ja ohjaimistamme voi rakentaa kaikenlaisiin veneisiin sopivat liikeratkaisut.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä