Karamoottorit

LA31 DESKLINE

Tehokas ja hiljainen lineaarinen karamoottori, joka on suunniteltu sopimaan ahtaisiin paikkoihin. Se sopii hyvin säädettäviin keittiöihin tai teollisuuspöytiin.

LA31 DESKLINE

LA31-karamoottori on erittäin hiljainen ja tehokas lineaarinen karamoottori, joka on suunniteltu erilaisiin pöytäsovelluksiin aina keittiösovelluksista teollisiin pöytiin. Kompakti LA31-karamoottori sopii erittäin ahtaisiin paikkoihin.

LA31 on suunniteltu käytettäväksi yhdessä DESKLINE®-ohjausyksiköiden CBD4 ja CBD6S kanssa. LA31 toimii joko yksittäisenä karamoottorina tai rinnakkaisajossa.

  • Maksimivoima: 3 500 N

LA31 DESKLINE -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on display and monitor stands

Tehosta viestintää lisäämällä sähköinen liike näyttötelineisiin, jolloin saat viestisi loppukäyttäjän silmien korkeudelle.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.