Ota yhteyttä meihin
Sairaalalaitteet

Leikkauspöytä

Hoitopalveluiden ja kirurgisten toimenpiteiden tarve sekä halu parantaa hyvinvointia ja mukavuutta kasvavat väestön ikääntymisen myötä, ja tämä lisää myös leikkauspöytien tarvetta. LINAK-järjestelmäratkaisuilla leikkauspöytien säätötoiminnot voidaan optimoida, niiden turvallisuutta voidaan parantaa ja ne voidaan yhdistää erilaisiin digitaalisiin palveluihin. Kaikki tämä yhdessä tehostaa hoitotyötä.

Sähkökäyttöisiä lineaarisia LINAK-karamoottorijärjestelmiä käyttävä leikkauspöytä

Järjestelmäratkaisut leikkauspöytiin

Monipuolisia säätö- ja käyttötoimintoja sisältävät leikkauspöydät voivat vähentää kirurgeihin, anestesialääkäreihin ja muihin leikkaussalityöntekijöihin kohdistuvaa painetta. LINAKin mielestä leikkauspöytien on niiden tyypistä riippumatta aina optimoitava potilaiden mukavuus ja turvallisuus ja pidettävä hoitohenkilökunnan työskentelyolosuhteet mahdollisimman ergonomisina. Tästä syystä leikkauspöytiin suunnitellut sähkökäyttöiset LINAK®-karamoottorit tarjoavat paljon muutakin kuin saumattomia ja tarkkoja säätötoimintoja. Tässä joitakin lisäarvoa tuovista ominaisuuksista:

  • Säätötoimintojen joustavuus ja suunnittelunvapaus.
  • Potilaiden mukavuuden ja turvallisuuden optimointi.
  • OneConnect™-etäpalvelut pitävät käyttöasteen korkeana.
 

Säätötoimintojen joustavuus ja suunnittelunvapaus.

Terveydenhuollon tarpeisiin suunnitellut LINAK-järjestelmäratkaisut perustuvat modulaariseen alustaan ja niiden suorituskyky on skaalattavissa käyttökohteen tarpeiden mukaisesti. Ne mukautuvat näin ollen mitä erilaisimpiin leikkaus- ja hoitotilanteisiin. Tiedämme, että sulavat ja tarkat säätö- ja kohdistustoiminnot ovat leikkaustilanteissa välttämättömiä toimenpiteen onnistumisen kannalta. Tästä syystä sekä tavalliset että edistyneet leikkauspöytiin suunnitellut järjestelmämme tuovat käyttökohteeseensa joustavia säätötoimintoja, liikekuvioita ja simultaaniohjauksen.

 

Potilaiden mukavuuden ja turvallisuuden optimointi

Hoitohenkilökunnan on helppo säätää monipuolisilla säätö- ja kohdistustoiminnoilla varustettu leikkauspöytä ergonomisesti ihanteelliseen asentoon leikkaustilanteissa. Leikkauspöytien helppokäyttöiset säätötoiminnot parantavat myös käyttömukavuutta ja turvallisuutta kaikissa tilanteissa, esimerkiksi siirrettäessä potilasta pöydälle tai siitä pois.

 

OneConnect-etäpalvelut pitävät käyttöasteen korkeana

LINAK tunnetaan luotettavista, pitkäkestoisista ja ongelmattomista tuotteista. Niissä yhdistyvät toisiinsa optimoidut järjestelmäratkaisut ja luotettava tekninen tuki eli LINAK OneConnect™. Tämän etäpalvelun avulla huoltotiedot voidaan tarkistaa etäältä käsin ja vianmääritys tehdä nopeasti paikasta riippumatta.

Näytä enemmän

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

LINAK-karamoottoreita käyttävä leikkauspöytä play-icon

Karamoottorikäyttöiset leikkauspöydät

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä