Ota yhteyttä meihin
Ohjausyksiköt

CO71

Tehokas nelikanavainen LINAK OpenBus™ -ohjausyksikkö edistyneisiin karamoottorijärjestelmiin, joita käytetään erilaisissa terveydenhuollon sovelluksissa, kuten sairaalasängyissä, hoitopöydissä ja toimenpidetuoleissa. Siinä on 350 W:n hakkurivirtalähde, hyvät kaapelointimahdollisuudet, valinnaisena IPX6 Washable DURA™ -vesisuojaus ja Bluetooth®-yhteys. Yhteensopiva CO-Link™-järjestelmän kanssa.

CO71

LINAKin CO71 OpenBus™-ohjausyksikkö tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka kaikki hyödyntävät Openbus-teknologiaa, alustoja ja yhteensopivuutta.

LINAK-karamoottorien kanssa käytettävä CO71-ohjausyksikkö on tarkoitettu ohjaamaan liikettä esimerkiksi sairaalasängyissä.

Tämä ohjausyksikkö avaa laitevalmistajille mahdollisuuden lukuisiin uusiin sovelluksiin tarjoamalla 350 W hakkurivirtalähteen, erinomaiset kaapelointimahdollisuudet ja useita vaivattomia kiinnitysvaihtoehtoja.

CO71-ohjausyksikössä FET, IPX6 Washable DURA™ -suojaus ja akkuliitäntä ovat kaikki vakiona. Koko tuotealusta noudattaa LINAKin "One World - One box" -periaatetta ja tuotteet sopivat käytettäväksi kaikkialla maailmassa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
CO71-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Ohjausyksiköiden käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Langattoman käsiohjaimen yhdistäminen LINAK-ohjausyksikön kanssa

Langattoman yhteyden muodostaminen käsiohjaimen ja LINAK-ohjausyksikön välillä terveydenhuollon käyttökohteessa tehdään helposti muutamassa askeleessa.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Karamoottorijärjestelmät leikkauspöytiin

Voimaa, tarkkuutta ja sujuvaa liikettä vaativaan leikkaussalikäyttöön

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Voima ja nopeus

Tehosta laitteidesi liikkeitä sekä voimalla että nopeudella. LINAK-järjestelmillä saat lisää nostokapasiteettia – nopeudesta tai turvallisuudesta tinkimättä.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä