Teknologia & trendit

Valitse terveydenhoitolaitteeseen sopiva ohjausyksikkö

Muotoilultaan erottuvat ja helposti asennettavat terveydenhuollon sovellusten karamoottorijärjestelmiin tarkoitetut LINAK-ohjausyksiköt ovat suosittuja kaikilla terveydenhuollon osa-alueilla. Miten niistä voi valita parhaiten sovellukseen sopivan?

Jotta sovelluksen järjestelmään sopivan ohjausyksikön valitseminen olisi helppoa, olemme kehittäneet

LINAK® ohjausyksikkövalitsimen

 

2-kanavainen

4-kanavainen

5-kanavainen


 

Analoginen
Ei ohjelmoitava

Ohjausyksikkö CA30

120 W

Ohjausyksikkö CA40

120 W

 

Analoginen/digitaalinen

CA63

200 W

 

Digitaalinen
Ohjelmoitava

Ohjausyksikkö CO61

200 W

 
CO65

280 W

Ohjausyksikkö CO53

190 W

 
CO71

350 W

 

 

6–12 kanavaa tarvitseviin järjestelmiin suosittelemme PJ2-kytkentäyksikköä ja LINAK® CO-Link™ -järjestelmää.

 

Oikea määrä kanavia
Terveydenhuollon sovelluksiin tarkoitetut LINAK-ohjausyksiköt ovat helposti tunnistettavissa. Ne ovat muodoltaan ja kooltaan samanlaisia, minkä lisäksi niitä yhdistävät lukuisat saatavilla olevat lisäarvoa tuovat ominaisuudet, kuten helppo kaapelien hallinta sekä IPX6 Washable DURA™ -luokitus.

Useimmissa säädettävissä terveydenhuollon sovelluksissa tarvitaan kahdesta viiteen kanavaa. Jokainen niistä voi tuottaa karamoottorille, käsiohjaimelle tai lisäarvoa tuovalle ominaisuudelle niiden tarvitseman tehon ja tiedonsiirron. Laske tarvitsemiesi karamoottoreiden ja ominaisuuksien määrä sekä tehontarve ja valitse sitten ohjausyksiköt, jotka vastaavat tarpeisiisi.

HUOMAUTUS: Jos tarvitaan useampia kanavia, niiden määrä voidaan kaksinkertaistaa PJ2-kytkentäyksiköllä ja LINAK CO-Link™ -järjestelmällä.

Tarpeeksi tehoa sujuvaan ja tehokkaaseen käyttöön
Yksi maailma – yksi tuote  -periaatteen mukaisten ohjausyksiköiden teho on 120–350 W. Niissä kaikissa on hakkurivirtalähde (SMPS), joka varmistaa tehokkaan virran muuntamisen – mikä puolestaan mahdollistaa sujuvan ja hallitun liikkeen kuormituksesta riippumatta.

HUOMAUTUS: Jos sovelluksessa tarvitaan enemmän tehoa, se voidaan kaksinkertaistaa käyttämällä LINAK CO-Link™ -järjestelmää.

Hyödynnä tarvittaessa OpenBus™-järjestelmää
Suurin ero analogisen ja OpenBus™-järjestelmän välillä on turvallisuusominaisuuksien  määrä. LINAK OpenBus™ tarjoaa lukuisia turvallisuutta parantavia toimintoja sekä useita lisäarvoa tuovia ominaisuuksia. Osa niistä on lainsäädännöllisten standardien vaatimia, ja digitaalisesta järjestelmästä riippuen OpenBus™ on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Tehokkuutta ja mukavuutta parantavat ja lisäarvoa tuovat ominaisuudet
Jotkin ohjausyksikön valintaan vaikuttavat ominaisuudet voivat auttaa parantamaan terveydenhuollon henkilökunnan tehokkuutta tai ergonomiaa tai lisäämään potilaiden mukavuutta. Kutsumme niitä tavallisesti lisäarvoa tuoviksi ominaisuuksiksi. Tällaisia ominaisuuksia ovat muun muassa langattomat käsiohjaimet, sängynalusvalo sekä kehittynyt vaakatoiminto.

Jos sinulla on kysyttävää LINAK ohjausyksikkövalitsimesta tai karamoottorijärjestelmistä, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

 

LINAKin periaatteena on ”Yksi maailma – yksi tuote”. Se tarkoittaa sitä, että tuotevalikoimamme tuotteista voidaan niiden toiminnoista ja ominaisuuksista riippumatta yhdistellä sovelluksen tarpeita vastaava järjestelmä. Ohjausyksikkövalitsin on oikotie järjestelmääsi sopivan ohjausyksikön löytämiseen.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.