Ota yhteyttä meihin
Ohjausyksiköt

CO61 MK2

Innovatiivinen, nelikanavainen OpenBus™-ohjausyksikkö terveydenhuollon ohjelmoitaviin karamoottorijärjestelmiin. Soveltuu hyvin sairaalasänkyihin IPX6 Washable DURA™ -suojauksen ansiosta. Kokosilta, hakkurivirtalähde ja erinomaiset kaapelointimahdollisuudet kuuluvat tuotteeseen, Bluetooth-teknologia valinnaisena.

CO61 MK2

CO61-ohjausyksikkö tarjoaa laajan valikoiman ennennäkemättömiä ominaisuuksia, jotka kaikki hyödyntävät OpenBus-teknologiaa, alustoja ja yhteensopivuutta.

LINAK-karamoottorien kanssa käytettävä CO61-ohjausyksikkö on tarkoitettu ohjaamaan liikettä esimerkiksi sairaalasängyissä.

Ohjausyksikkösarja avaa laitevalmistajille mahdollisuuden lukuisiin uusiin sovelluksiin tarjoamalla 200 W hakkurivirtalähteen, valinnaisen langattoman Bluetooth®-teknologian, erinomaiset kaapelointimahdollisuudet ja useita vaivattomia kiinnitysvaihtoehtoja.

CO61-ohjausyksikössä ja FET, IPX6 Washable DURA™ -suojaus ja akkuliitäntä ovat vakiovarusteita. Koko tuotealusta tukee LINAKin "One World - One box" -periaatetta eli maailmanlaajuista toimivuutta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
CO61-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Ohjausyksiköiden käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

Perustason OpenBus™-järjestelmä sairaalasänkyihin

Säädettävät karamoottoriratkaisut moderniin terveydenhuoltoon. Päivitä analoginen karamoottorijärjestelmä, niin pääset nauttimaan OpenBus™-teknologian lukuisista eduista

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä