Ota yhteyttä meihin
Sairaalalaitteet

Toimenpidetuolit

LINAK-karamoottorijärjestelmät tekevät toimenpidetuolien säätämisestä sujuvaa ja vaivatonta, olipa kyseessä sitten korkeuden tai jalka- ja selkäosan säätäminen tai jokin muu säätötoiminto.

Järjestelmäratkaisut toimenpidetuoleihin

Karamoottoriratkaisut toimenpidetuoleihin

Elämäntapasairaudet ja kasvava lyhytaikaisten hoitopalvelujen tarve eri sairauksista kärsiville potilaille edellyttävät hoidon tehostamista ja turvallisuuden parantamista. Näihin tarpeisiin on vastattava tinkimättä potilaiden ja hoitajien ergonomiasta.

Toimenpidetuoleja käytetään erityisesti dermatologisissa toimenpiteissä, kauneusleikkauksissa, silmäkirurgiassa ja muissa pienissä kirurgisissa toimenpiteissä.

  • Joustavat liikkeet optimoivat hoidon ja parantavat turvallisuutta
  • Testattuja ja laadukkaita tuotteita, jotka täyttävät kansainvälisten standardien vaatimukset
  • Maailmanlaajuisesti toimiva kumppani, jolla on yli 40 vuoden kokemus

Tehokkuus on avainsana, kun entistä harvempien käsiparien on käsiteltävä entistä useampia potilaita, ja laitteet on kuitenkin aina voitava säätää parhaaseen mahdolliseen asentoon toimenpiteen kannalta. Tämä edellyttää laitteilta tarkkoja ja voimakkaita liikkeitä sekä erilaisia lisätoimintoja, kuten muistipaikat ja toimenpiteiden aikaista käyttöä helpottavat ominaisuudet.

Joustavat liikkeet optimoivat hoidon ja parantavat turvallisuutta

LINAKin kattava tuotevalikoima tarjoaa joustavuutta. Koska kaikki osat sopivat täydellisesti yhteen toistensa kanssa, valmistajat voivat koota niistä juuri sellaisen järjestelmäratkaisun kuin haluavatkin. Kehitämme lisävarusteita ja pikavapautuksen kaltaisia ominaisuuksia jatkuvasti, mikä auttaa valmistajia täyttämään erilaiset turvallisuuteen liittyvät vaatimukset.

Testattujen ja luotettavaksi todettujen karamoottorien käyttö minimoi huollontarpeen

Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti järjestelminä jo ennen niiden julkistamista. Testeillä voimme varmistaa karamoottorien kestävyyden ja erinomaisen suorituskyvyn niiden koko käyttöiän ajaksi. SDT:n (Service Data Tool) kaltaiset ominaisuudet mahdollistavat laitteen tietojen tarkastelun sekä ennaltaehkäisevien huoltotoimenpiteiden seurannan. Me LINAKilla testaamme ja sertifioimme tuotteemme kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisesti, jotta asiakkaidemme olisi helpompi saada hyväksyntä valmistamilleen lääkinnällisille laitteille.

Kaikenkattava järjestelmätarjoaja ja kokenut kumppani

LINAK on kehittänyt sähkökäyttöisiä karamoottorijärjestelmiä jo yli 30 vuotta ja suunnitellut niihin jatkuvasti laajenevan valikoiman lisäarvoa tuovia lisävarusteita. Näin laitevalmistajat voivat hankkia yhdeltä toimittajalta kaikkien toimenpidetuoliensa kanssa yhteensopivat karamoottorijärjestelmät – asiakkaan tarpeista riippuen ne voivat olla joko kehittyneempiä järjestelmiä tai perustason ratkaisuja.

Näytä enemmän
LINAK-karamoottoreita käyttävä toimenpidetuoli play-icon

Karamoottorikäyttöiset toimenpidetuolit

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä