Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

LC1

Terveydenhuollon käyttökohteisiin räätälöity nostopilari LC1 on voimakas ja vakaa uusi tulokas LC-nostopilarivalikoimaan.

Tämän kolmiosaisen teleskooppisen pilarin korkeutta ja suorituskykyä voidaan mukauttaa monin tavoin, ja se tarjoaa tavallista tarkempia säätömahdollisuuksia aina 4 000 N:n nostovoimaan asti.

LC1 tuo todellista lisäarvoa esimerkiksi hoitotuoleihin ja -pöytiin, sairaalasänkyihin, keskoskaappeihin, paareihin ja muihin vastaavanlaisiin käyttökohteisiin.

LC1

Lue lisää eri toiminnoista ja ominaisuuksista LC1-tuotesivultamme.

LC1-tuotesivu

Uuden LC1-nostopilarin ansiosta jo entuudestaan monipuolisessa LC-nostopilarivalikoimassa on nyt entistä enemmän valinnanvaraa nostovoiman suhteen. Yrityksesi voi nyt valita tarkalleen käyttökohteeseensa sopivan voimaluokan ilman turhaa ylimääräistä hukkavoimaa, joka jäisi käyttämättä.

Tämä voimakas nostopilari soveltuu ihanteellisesti terveydenhuollon käyttökohteisiin, joissa epäkeskiset kuormat ovat tavallisia. Sen suuren taivutusmomentin kestävyys varmistaa liikkeiden vakauden. Hoito- ja tutkimuslaitoksissa tämän nostopilarin erittäin vakaa kolmiosainen teleskooppirakenne tuo voimaa ja korkeutta juuri sinne, missä niitä tarvitaankin.

LC1-nostopilarin iskunpituus on 200–900 mm ja asennusmitta lyhyimmillään 250 mm, mikä tuo erittäin paljon joustavuutta ja mukautusmahdollisuuksia suunnitteluun. LC1-nostopilari tuo kaikki tarvittavat toiminnot eri käyttökohteisiin, varmistaa optimaalisen ergonomian ja tehostaa hoitohenkilökunnan työskentelyä.

Pilarin sileä ja helposti puhdistettava pinta sekä huomaamaton kaapelinhallinta tekevät käyttökohteen korkean hygieniatason ylläpidosta vaivatonta. Lisäksi tyylikäs mattapinta ja huomaamattomat kaapelit sulautuvat saumattomasti laitteiden ulkoasuun.

Käyttökohteiden nopeus- ja nostovoimavaatimukset vaihtelevat. LC1-nostopilarin suuri työntövoima tekee siitä ihanteellisen kohteisiin, joissa tarvitaan enintään 4 000 N:n työntövoimaa tai 2 000 N:n vetovoimaa.

Korkean laadun varmistamiseksi LC1-nostopilarissa käytetään kestäviä ja pitkäikäisiä komponentteja ja muita materiaaleja. Nostopilarin rakenne varmistaa pitkän käyttöiän kovassakin käytössä. Tuote on testattu perusteellisesti alan tiukimmassa testilaboratoriossa, joten sen suorituskykyyn voi luottaa kriittisen tärkeissä terveydenhoitolaitteissa. LC1-nostopilari kestää pitkään, ja sen voima riittää nostamaan raskaimmatkin kuormat luotettavasti, kerta toisensa jälkeen.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
LINAK-nostopilarit: LC1-tuoteperhe play-icon

LINAK LC1 – nostovoimaa ja valinnanvaraa

LINAK LC1 play-icon

LINAK LC1 – voimakas nostopilari

LC1-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Nostopilarien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

LC1-nostopilari – mahdollisuuksia on rajattomasti

Erittäin joustava nostopilari LC1 tuo lääketieteellisiin laitteisiin voimakkaat ja tasaiset liikkeet ja soveltuu ihanteellisesti useisiin eri käyttökohteisiin terveydenhuollossa.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Karamoottorijärjestelmät leikkauspöytiin

Voimaa, tarkkuutta ja sujuvaa liikettä vaativaan leikkaussalikäyttöön

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Voima ja nopeus

Tehosta laitteidesi liikkeitä sekä voimalla että nopeudella. LINAK-järjestelmillä saat lisää nostokapasiteettia – nopeudesta tai turvallisuudesta tinkimättä.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä