Ota yhteyttä meihin
Diagnostinen kuvantaminen

Röntgenkuvauspöytä

Väestön ikääntyessä myös hoitopalveluihin panostetaan entistä enemmän ja röntgenpöytien tarve kasvaa. LINAK-karamoottorijärjestelmät tehostavat hoitotyötä tuomalla laitteisiin joustavat säätötoiminnot, parantamalla niiden turvallisuutta ja lisäämällä niihin yhteydet digitaalisiin palveluihin.

Lineaarisia LINAK-karamoottoreita käyttäviä röntgenpöytiä

Järjestelmäratkaisut röntgenpöytiin

Röntgenkuvauspöytien on niiden tyypistä riippumatta aina optimoitava potilaiden mukavuus ja turvallisuus ja pidettävä hoitohenkilökunnan työskentelyolosuhteet mahdollisimman ergonomisina. Hoitajapula on nykypäivän hoitolaitoksissa kiistaton tosiasia. Terveydenhuoltoalalla työskennellään kovan paineen alla, mikä lisää hoitotyössä avustavien välineiden ja laitteiden tarvetta.

Tästä syystä sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla varustetuissa röntgenpöydissä onkin hyvin monenlaisia säätö- ja käyttötoimintoja, jotka vähentävät terveydenhuollon ammattilaisiin kohdistuvaa painetta. Karamoottoriratkaisumme tuovat diagnostiseen kuvantamiseen monenlaisia etuja. Tässä joitakin lisäarvoa tuovista ominaisuuksista:

  • Säätötoimintojen joustavuus ja suunnittelunvapaus.
  • Potilaiden mukavuuden ja turvallisuuden optimointi.
  • OneConnect™-etäpalvelut pitävät käyttöasteen korkeana.

Hoitajapula on nykypäivän hoitolaitoksissa kiistaton tosiasia. Terveydenhuoltoalalla työskennellään kovan paineen alla, mikä lisää hoitotyössä avustavien välineiden ja laitteiden tarvetta.

 
 

Joustavat säätötoiminnot lisäävät suunnittelunvapautta

Röntgenpöytien mukauttamisen helpottamiseksi LINAK-järjestelmät perustuvat modulaariseen alustaan, ja niiden suorituskyky on skaalattavissa. Tämä tarkoittaa laitteiden valmistajien näkökulmasta sitä, että ne saavat käyttöönsä laajan tuotevalikoiman, joka voidaan mukauttaa esimerkiksi suurta nostovoimaa, pientä tilaa tai alhaista melutasoa edellyttäviin käyttökohteisiin.

 

Optimoidut liikkeet ja turvallisuus

Tarkat ja sujuvat säätötoiminnot ovat ensiarvoisen tärkeitä ja turvallisuus pakollista röntgensaleissa.

  • Joustavat säätötoiminnot ja liikekuviot helpottavat potilaiden tutkimista.
  • Pöytää voidaan alentaa nopeasti siihen asettumisen tai siitä nousemisen helpottamiseksi ja kaatumisen ehkäisemiseksi.
  • Pöytä voidaan siirtää nopeasti yhdellä painalluksella ennalta asetettuun kohtaan; esimerkiksi trendelenburgin asentoon.
 

Luotettavat säätötoiminnot ovat elintärkeitä.

LINAK tunnetaan laadukkaista ja helppokäyttöisistä tuotteistaan. Röntgenkuvauspöytien on toimittava luotettavasti. Tästä syystä olemmekin helpottaneet teknisen tuen tarjoamista valmistajien näkökulmasta lisäämällä järjestelmiimme LINAK OneConnect™ -etäpalvelut. Näin huoltotiedot voidaan tarkistaa etäältä käsin ja paikasta riippumatta, mikä nopeuttaa ja tehostaa röntgenpöytien vianmääritystä ja pitää niiden käyttöasteen mahdollisimman korkeana.

Näytä enemmän
LINAK-karamoottoreita käyttävä röntgenkuvauspöytä play-icon

Karamoottorikäyttöiset röntgenpöydät

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä