Ota yhteyttä meihin
Kuva LINAK-tuotteita käyttävästä C-kaaresta ja röntgenpöydästä käyttöympäristöissään.

Diagnostinen kuvantaminen

LINAK-karamoottoriratkaisujen yksittäiset liiketoiminnot ja liikesarjat optimoivat hoidon diagnostisessa kuvantamisessa.

Karamoottorijärjestelmiä käytetään monissa diagnostiseen kuvantamiseen suunnitelluissa laitteissa. Tällaisia ovat esimerkiksi C-kaaret, röntgenpöydät ja kerroskuvauslaitteet.

Mahdollisuus käyttää erityyppisiä kuvantamistekniikkoja eri tilanteissa tehostaa diagnosointia ja kirurgisia toimenpiteitä merkittävästi. Kun laitteissa käytetään sähkökäyttöisiä LINAK®-karamoottoriratkaisuja, niiden liikkeet ovat tarkkoja ja voimakkaita kaikkiin suuntiin.

LINAK toimittaa järjestelmäratkaisuja mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin, tarvittiinpa niissä sitten perustason säätötoimintoja tai kehittyneempiä liikeratkaisuja.

Ratkaisuihimme voidaan integroida tiedonsiirtotoimintoja esimerkiksi LCi™-rajapintaliittymän avulla. Näin varmistetaan, että odottamattomat häiriöt tai laiterikot voidaan ennakoida ja ehkäistä, jotteivät ne vaikuttaisi hoitotoimenpiteiden aikatauluihin.

LINAK auttaa löytämään ihanteellisen ratkaisun toimittamalla vankalla osaamisella ja asiantuntemuksella suunniteltuja järjestelmäratkaisuja kuvantamislaitteisiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä