Ota yhteyttä meihin

LINAKin karamoottoriratkaisut ovat joustavia, ja ne räätälöidään usein vastaamaan asiakkaiden erityistarpeita. LINAKilla on myös useita luotettavia kolmannen osapuolen tuotteita tarjoavia toimittajia, joiden ansiosta ratkaisumme voidaan mukauttaa lähes mihin tahansa tarpeisiin.

Haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin. Pyrimme aina löytämään optimaalisen ratkaisun. Sen vuoksi kehitämme LINAK-karamoottoreihin jatkuvasti sisäänrakennetun ohjauselektroniikan ja CAN-väylän kaltaisia uusia ominaisuuksia. 

Ymmärrämme kuitenkin, etteivät kaikki ratkaisut voi koostua pelkästään LINAKin osista. Sen vuoksi teemme yhteistyötä kolmannen osapuolen toimittajien kanssa, ja heidän avullaan voimme varmistaa, että asiakkaamme saavat juuri markkinoidensa tarpeiden mukaisen ratkaisun. 

Yhteistyön ansiosta LINAK voi tarjota valikoiman karamoottoriemme kanssa yhteensopivia kolmannen osapuolen tuotteita. Jos haluat lisätietoa näistä tuotteista ja siitä, miten niiden avulla voidaan tehostaa karamoottoriratkaisusi suorituskykyä lisäämällä siihen ulkoisia ohjausyksiköitä sekä ohjelmointiyksiköitä karamoottoreiden yksittäis- tai rinnakkaiskäyttöä varten, tutustu tähän sivustoon:

Kolmannen osapuolen tuotteet

Tarjoamme tuotteita, jotka suojaavat ja lisäävät turvallisuutta LINAKin karamoottoreilla varustetuissa käyttökohteissa – myös silloin, kun käytössä on kolmannen osapuolen tuotteita. Lisäksi tarjoamme valikoiman erilaisia ohjaimia, kuten langattomia tai kovaa kulutusta sekä ankaria olosuhteita kestäviä ohjaimia.

Kolmannen osapuolen tuotteet ovat karamoottorien kanssa yhteensopivia useimmissa teollisuuden käyttökohteissa. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, tarvitset neuvoja tai haluat vaihtaa kanssamme ajatuksia.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä