Ota yhteyttä meihin
IC – sisäänrakennettu ohjauselektroniikka
Vähemmän käyttökatkoksia ja enemmän tuottavuutta Yhden toimittajan käyttämisen edut Säästää aikaa ja yksinkertaistaa ratkaisuja Säätötoimintojen mukauttaminen mihin tahansa käyttökohteeseen

FIKSUMPIA LIIKKEITÄ IC™-karamoottoreilla

LINAKin sisäänrakennetun ohjauselektroniikan ansiosta karamoottorit on entistä nopeampi asentaa, ja ne parantavat käyttökohteensa tuottavuutta.

Vähemmän käyttökatkoksia ja enemmän tuottavuutta

  • Data helpottaa vianmääritystä ja huoltoaikataulujen suunnittelua
  • Jatkuvaa parantamista datalähtöisillä päätöksillä
Näytä enemmän

Yhden toimittajan käyttämisen edut

  • Yksi keskitetty yhteydenottopiste ja kaikki komponentit samasta paikasta
  • Perusteellisesti testattu LINAK-ratkaisu ja kattavat tukipalvelut
Näytä enemmän

Säästää aikaa ja yksinkertaistaa ratkaisuja

  • Nopeuttaa tuotekehitystä ja toimitusta markkinoille
  • Komponenttien vähäinen määrä vähentää myös asennusvirheitä ja toimintahäiriöitä
Näytä enemmän

Säätötoimintojen mukauttaminen mihin tahansa käyttökohteeseen

  • Liittymävaihtoehtoja saumattomaan integrointiin
  • Liike- ja säätötoimintoja kaikkiin tarpeisiin
Näytä enemmän
Sisäänrakennetun LINAK IC -ohjauselektroniikan logo
 

LINAKin sisäänrakennetulla ohjauselektroniikalla varustetut karamoottorit tarvitsevat tavallista vähemmän ulkoisia komponentteja ja ulkopuolisten toimittajien tehoelektroniikkaa. Niihin on saatavilla erilaisia rajapintaliitäntöjä ja ne toimittavat tuottavuutta parantavaa dataa – kaikki tämä yhden ainoan, luotettavan toimittajan kautta. IC-karamoottorit tuovat lisäarvoa kokonaisvaltaisesti, sillä niiden avulla yrityksesi voi toimia fiksummin prosessin kaikissa vaiheissa – kehitystyöstä aina asennukseen, integrointiin ja räätälöityihin säätötoimintoihin sekä parempaan tuottavuuteen. LINAKin IC-karamoottorin valinta yrityksesi seuraavaan projektiin on monin tavoin fiksu liike:

 

Fiksumpia liikkeitä ja helpompaa hallintaa

– entistä nopeampaa tuotekehitystä ja valmistusta

Kello vastapäivään osoittavan ympyränmuotoisen nuolen sisällä

LINAKin IC-karamoottorien avulla yrityksesi voi tehdä aidosti fiksumpia liikkeitä, jotka nopeuttavat tuotekehitystä ja tuotteen markkinoille tuomista. Koska IC-karamoottorit eivät tarvitse ulkoista tehoelektroniikkaa, asennettavia komponentteja on tavallista vähemmän. Tämä pienentää asennusvirheiden ja toimintahäiriöiden riskiä ja nopeuttaa asennusta. Tällaiset sähkökäyttöiset karamoottorit ovat lisäksi nopeampia huoltaa ja vaihtaa. Yksinkertaisuuden taustalla on sisäänrakennettu H-silta, joka hallitsee karamoottorin liikettä molempiin suuntiin.

 
 

Fiksumpia liikkeitä ja joustavaa integrointia

– kaikkiin käyttökohteisiin

Ylös- ja alaspäin osoittavat nuolet hammasrattaan sisällä

IC-karamoottori tarvitsee luonnollisestikin rajapintaliittymän. Olemme helpottaneet laitteiden suunnittelua ja integrointiprosessia tuomalla yrityksesi saataville erilaisia teollisia liittymiä, jotka soveltuvat käytettäviksi monimutkaisissakin järjestelmissä. Sisäänrakennettujen rajapintaliittymien avulla karamoottorin liikkeet on helpompi mukauttaa käyttökohteen tarpeisiin. Lisäksi ratkaisun koko potentiaali on helpompi hyödyntää, kun käyttökohteeseen voidaan määritellä muutakin kuin pelkkää lineaarista liikettä. Olipa käyttökohde sitten yksinkertainen tai monimutkainen, IC-karamoottori on fiksuin valinta.

 
 

Fiksumpia liikkeitä ja tarkkaa valvontaa

– vähemmän käyttökatkoksia ja enemmän tuottavuutta

Myönteistä kehitystä symboloiva vinosti ylöspäin osoittava nuoli

Karamoottorin sisäänrakennettu ohjauselektroniikka tuo ratkaisuun laskentatehoa, ja karamoottorin tilaa ja toimintaa on helppo valvoa antureilla. Tämä nopeuttaa vianmääritystä ja helpottaa huoltoaikataulujen suunnittelua, mikä puolestaan vähentää käyttökatkoksia. Karamoottori voi anturin antamien arvojen perusteella suojata itseään liian korkeilta lämpötiloilta, liialliselta virrankulutukselta tai muilta toimenpiteitä edellyttäviltä tapahtumilta. Karamoottori tallentaa käyttöhistoriansa, ja näiden tietojen pohjalta yrityksesi voi kehittää laitettaan, tehdä sen liikkeistä entistä älykkäämpiä ja optimoida sen tuottavuuden.

 
 

Fiksumpia liikkeitä yhdeltä ja samalta toimittajalta

– kaikenkattava järjestelmätarjoaja, johon voi luottaa

Valintamerkillä merkitty pahvilaatikko

Kun yrityksesi saa koko lineaarisen säätöratkaisun yhdeltä ainoalta toimittajalta, jonka testattu ja luotettavaksi todettu teknologia perustuu vuosikymmenten kokemukseen, sen on helpompi optimoida koko toimitusprosessinsa tuotekehityksestä aina tuleviin huoltoihin. Yrityksesi saa yhdellä fiksulla liikkeellä prosessin kaikki osat kattavasti hallintaansa – teknisestä suunnittelusta aina käyttäjätyytyväisyyteen.  

 
 

Älykkäissä sähkökäyttöisissä karamoottoreissa on tavallista enemmän tiedonsiirtovaihtoehtoja

LINAK tarjoaa IC-karamoottoreihin kattavan valikoiman erilaisia teollisia ja liikkuviin työkoneisiin tarkoitettuja rajapintaliittymiä, joiden avulla olemassa oleviin ohjausjärjestelmiin on helppo integroida älykkäitä ja luotettavia säätötoimintoja.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä