Ota yhteyttä meihin

Danfoss PLUS+1® – sähkökäyttöisten karamoottorien nopea integrointi raskaisiin hyötyajoneuvoihin

LINAKin® ja Danfossin® välisen yhteistyön ansiosta maastoajoneuvojen ja muiden raskaiden työkoneiden suunnittelijat voivat lisätä suunnitelmiinsa sähkökäyttöisiä karamoottoreita.

 

Mikä Danfoss PLUS+1 on?

PLUS+1 on ainutlaatuinen järjestelmien kehitysalusta ja työkalu vaativiin ympäristöihin tarkoitettujen työkoneiden suunnittelijoille. Tuotesuunnitteluinsinöörit voivat intuitiivisen PLUS+1® GUIDE -ohjelmaliittymän avulla lisätä, siirtää ja vetää kaikki tarvittavat komponentit ja osat paikoilleen ajoneuvoja suunnitellessaan.

Danfoss PLUS+1 -alustaan lisätyn räätälöidyn yhteensopivuuslohkon avulla raskaita hyötyajoneuvoja kehittävät insinöörit voivat lisätä ratkaisuihinsa sähkökäyttöisiä karamoottoreita käden käänteessä.

 

Suunnitteluvaiheen nopeuttaminen

LINAK TECHLINE® ja Danfoss Power Solutions ovat tiiviissä yhteistyössä kehittäneet Danfoss PLUS+1 -kehitystyökaluun uuden laajennuksen, jonka avulla tuotekehitysinsinöörit voivat lisätä sähkökäyttöisiä karamoottoreita suunnittelemiinsa älykkäisiin maastoajoneuvoihin ja muihin raskaisiin työkoneisiin.

Monet rakennusalan, maatalouden ja kiinteistönhoidon työkoneita suunnittelevat insinöörit käyttävät suunnittelutyössään apuna Danfoss PLUS+1 -alustaa.

Alustan erilaisten yhteensopivuuslohkojen avulla koneiden suunnittelijat voivat lisätä ratkaisuihinsa komponentteja helposti valitsemalla ne ja vetämällä ne paikoilleen. Mitään aiempaa ohjelmistokehityskokemusta ei tarvita.

PLUS+1-logo
 
 

Plug and play -tyyppinen helppo ratkaisu

Komponentit toisiinsa yhdistävä liittymä on nimeltään PLUS+1 GUIDE. Se on Danfoss Power Solutionsin kehitystyökalu, jonka käyttäjät voivat yhdistää toisiinsa erilaisia graafisia symboleja ja komponentteja ja kehittää tällä tavoin ajoneuvoihin ohjelmistopohjaisia ohjausjärjestelmiä. Modulaarinen ohjelmointi tuo huomattavasti enemmän vaihtoehtoja suunnitteluun ja mahdollistaa optimoitujen ratkaisujen kehittämisen tavallista nopeammin.

 

Nopea tapa lisätä sähkökäyttöisiä karamoottoreita

LINAK-karamoottorit ovat jo täysin yhteensopiva CAN-väyläjärjestelmien kanssa (CAN SAE J1939:n kautta), joten ne on helppo lisätä ajoneuvoihin, joissa tarvitaan kestävää liike- tai säätöratkaisua. LINAKilla on vuosikymmenten kokemus ratkaisujen kehittämisestä ankarissa olosuhteissa käytettäviin järjestelmiin, ja nyt sen perusteellisesti testattu tekniikka on saatavilla myös Danfoss PLUS+1 -alustalla.

 

Haluatko lisätietoja?

Yhteydenottokuvake

Saat lisätietoja PLUS+1-järjestelmästä ja PLUS+1 GUIDE -liittymästä Danfossin sivustolta. Voit tutustua PLUS+1-yhteensopiviin karamoottoreihin tarkemmin alla. Voit kysyä aiheesta myös suoraan LINAK TECHLINE -asiantuntijoiltamme.

Ota yhteyttä nyt

 
 
”Sähköisten säätöratkaisujen kysyntä maatalouskoneiden, teollisuusautomaation ja materiaalinkäsittelyn aloilla ja jopa rakennusalalla on kasvanut. On todella kätevää, että tuotekehitysinsinöörit voivat nopeasti valita sähkökäyttöisiä karamoottoreita suoraan Danfoss PLUS+1 -järjestelmästä – ei pelkästään LINAKille ja Danfossille, vaan myös asiakkaillemme ja työkalun käyttäjille.”
Thomas Møller, sovellusinsinööri, LINAK, TECHLINE

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä