Ota yhteyttä meihin
Maatalous

Karamoottoriratkaisut maataloudelle

Sähkökäyttöiset karamoottorit auttavat säätämään ilmastointia, optimoimaan ruokintalaitteita ja tarjoamaan älykästä ilmanvaihtoa talleihin ja navettoihin eri puolilla maailmaa.

Kestävään kehitykseen keskittyminen parantaa terveyttä maataloudessa

Nykyaikainen viljely edellyttää eläinten hyvinvoinnin tuntemusta, prosessien suunnittelua ja käsittelyä sekä liiketoiminnan optimointia. Kestävän kehityksen mukainen tuotanto, eläinten terveys ja hävikin minimointi on voitava sovittaa tehokkuuteen. Sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen avulla voidaan

  • vähentää hävikkiä ruokinnan aikana ja viljankäsittelyssä
  • parantaa niin eläinten kuin ihmistenkin terveyttä talleissa ja navetoissa
  • lisätä tehokkuutta karamoottoreiden joustavien karamoottoriratkaisujen avulla.

Eläinten hyvinvointi, optimaalinen sisäilma, tarkat ruokintalaitteet ja turvallinen viljankäsittely ovat osa nykyaikaisen maatalouden liiketoimintamalleja. Eläintenhoito ja viljankäsittely edellyttävät kuitenkin joustavia ja luotettavia ohjausjärjestelmiä. Käyttäjän tarpeiden mukaan suunnitellut karamoottoriratkaisut tekevät viljaluukkujen ja nostolaitteiden avaamisesta viljankäsittelylaitoksissa turvallista, ja niiden avulla eläinsuojat on helpompi tuulettaa ja ilmastoida.

Pienempi viljan ja rehun hävikki
Viljelijöiden on kannattavuussyistä voitava vähentää hävikkiä ja hyödyntää resurssejaan mahdollisimman tehokkaasti. Sähkökäyttöiset karamoottorit ovat tärkeässä roolissa viljankäsittelylaitosten pölyisissä ympäristöissä. Nostimiin ja erotinventtiileihin asennettuna ne auttavat lajittelemaan tuotteita ja minimoimaan hävikkiä. Sama pätee ruokintalaitteisiin, joissa viljelijöiden on pystyttävä optimoimaan sekä rehujen määrä että syöttötahti.

Ihanteelliset olosuhteet talleihin ja navettoihin
Ihmisten tavoin eläimetkin tarvitsevat ihanteelliset olosuhteet. LINAK-karamoottoriratkaisut voidaan integroida saumattomasti lähes kaikkiin tallien ja navettojen ilmanvaihtojärjestelmiin sekä ilmastointilaitteisiin, tuloventtiileihin, ilmanvaihtopelteihin ja säätökansien nostimiin. Sähkökäyttöiset karamoottorimme on testattu toimimaan rankimmissakin olosuhteissa. Pöly, kosteus tai edes vesiroiskeet eivät vaikuta karamoottoreidemme toimintaan, ja ne ilmoittavat viljelijälle välittömästi sähkökatkoksista.

Joustavat ratkaisut optimoivat tehokkuuden
Sähkökäyttöiset karamoottorit käyttävät tavallista vähemmän energiaa, ja ne tarvitsevat myös erittäin vähän tai ei lainkaan huoltoa koko käyttöikänsä aikana. Tämä vähentää kustannuksia, minimoi katkokset ja tehostaa tuotantoa. LINAK-karamoottoreiden takaisinkytkentä auttaa optimoimaan niiden toiminnan, ja ratkaisujemme joustavuus tekee niistä helpot mukauttaa mihin tahansa nykyaikaisen maantalouden käyttökohteeseen.

 
Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Tiedostot

Focus on ventilation and farming solutions

Sähkökäyttöinen LINAK-karamoottori on itsestäänselvä valinta kosteissa, pölyisissä, lämpötilaltaan vaihtelevissa tai muuten haastavissa olosuhteissa. Onhan toimiva ilmanvaihtojärjestelmä maanviljelijälle todella tärkeä.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä