Ota yhteyttä meihin
Maatila

Ilmanvaihdon ohjausjärjestelmät

Älykkäät sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisut voidaan yhdistää osaksi eläinsuojan ilmanvaihtojärjestelmää, jolloin lämpötila, kosteus ja tuloilman saanti voidaan säätää sopivaksi ja pitää näin karja terveenä.

Eläinsuojien ilmanvaihdon hallinta

Älykkäät karamoottorit optimoivat ilmanvaihdon ohjauksen

Nykyaikaisissa eläinsuojissa karjan hyvinvointi riippuu huomaamattomasta ilmanvaihdosta ja tehokkaasta ilmastoinnista. Kuluttajat vaativat eläinten hyvinvointiin panostamista, ja kireän taloustilanteen vuoksi maatalousyrittäjien on tehostettava toimintaansa entisestään. Ilmanvaihtojärjestelmissä käytettävät älykkäät sähkökäyttöiset karamoottorit auttavat maanviljelijöitä vastaamaan näihin vaatimuksiin, sillä ne tarjoavat:

  • Jatkuvan paikkatiedon ilmanvaihtojärjestelmään, minkä ansiosta olosuhteet pysyvät vakaina joka päivä kellon ympäri
  • Mahdollisuuden kauko-ohjata sisäilmaa eläinsuojan eri osissa
  • Entistä tehokkaampaa toimintaa ja energiapihin ratkaisun, jonka huoltotarve on vähäinen

Sää muuttuu jatkuvasti vuoden ympäri – muutokset voivat olla huomattavia joskus jopa yhden päivän aikana. Maatalousyrittäjät tarvitsevat tehokasta ilmanvaihtoa tuotannon optimoimiseksi ja eläinten terveyden varmistamiseksi. Sähkökäyttöisillä karamoottoriratkaisuilla voidaan säätää tuloventtiileitä ja ilmanvaihtopeltejä sekä toteuttaa jatkuva paikoitustieto ilmanvaihtojärjestelmään eläinsuojan sisäilman parantamiseksi.

Jatkuva paikoitustieto täydentää ilmanvaihtojärjestelmän
LINAKin karamoottorit voidaan täysin integroida osaksi lähes mitä tahansa ilmanvaihtojärjestelmää. Ratkaisumme tarjoavat jatkuvan paikoitustiedon, jonka avulla voidaan automatisoida tuloilman saannin, kosteuden ja lämpötilan säätö sekä höyryjen ja kaasujen poisto.

Olosuhteiden tarkkailu karamoottoreiden avulla
Pienet porsaat tarvitsevat usein eri lämpötilaa kuin muut sikalan eläimet. Ilmanvaihtopeltejä säätävät karamoottorit voivat myös suojata suoralta vedolta. Ilmanvaihtojärjestelmään yhdistetyt karamoottorit tuottavat tarkat tiedot eläinsuojista, minkä lisäksi niillä voidaan automatisoida ja kauko-ohjata ilmanvaihtoa tiloissa, joissa on porsaita.

Paranna kustannustehokkuutta vähän energiaa vaativalla ratkaisulla
Sähkökäyttöiset karamoottorit on erittäin helppo asentaa eikä niissä ole letkujen ja venttiilien kaltaisia heikkoja kohtia. Ne ovat myös ympäristöystävällisiä, sillä ne kuluttavat vain vähän energiaa, eivät vuoda öljyä ja ovat hiljaisia. LINAKin karamoottorit on lisäksi testattu ja sertifioitu toimimaan hyvin ankarissakin olosuhteissa, eivätkä ne tarvitse juurikaan huoltoa.

Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA14
LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorit - automatisoidut luukut tallien lämmönsäätelyyn play-icon

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorit - automatisoidut luukut tallien lämmönsäätelyyn

Lineaariset karamoottoriratkaisut - Eläinsuojien ilmanvaihtojärjestelmien portaaton säätö play-icon

Sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisut - Eläinsuojien ilmanvaihtojärjestelmien portaaton säätö

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on ventilation and farming solutions

Sähkökäyttöinen LINAK-karamoottori on itsestäänselvä valinta kosteissa, pölyisissä, lämpötilaltaan vaihtelevissa tai muuten haastavissa olosuhteissa. Onhan toimiva ilmanvaihtojärjestelmä maanviljelijälle todella tärkeä.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Karamoottoriratkaisut maataloudelle

Sähkökäyttöiset karamoottorit auttavat säätämään ilmastointia, optimoimaan ruokintalaitteita ja tarjoamaan älykästä ilmanvaihtoa talleihin ja navettoihin eri puolilla maailmaa.

Näytä enemmän

Ilmanvaihdon hallintaan liittyvät videot

Lue lisää eläinsuojien ilmanvaihdon ohjauksessa käytetystä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä