Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Karamoottorien testaus

Karamoottori on laitteissa tavallisesti vain yksi komponentti muiden joukossa, mutta tiedämme kuitenkin, että sen asianmukainen toiminta on kokonaisuuden kannalta ensiarvoisen tärkeää. Jotta voisimme varmistaa tämän, testaamme kaikki karamoottoriemme komponentit perusteellisesti testikeskuksessamme, jossa mitään ei jätetä sattuman varaan.

Testaus – TECHLINE, teknologia ja trendit

Meille on tärkeää, että kaikki tuotteemme testataan perusteellisesti ääriolosuhteissa. Tuotteemme testataan esimerkiksi vääntöjen, iskujen ja tärinän sekä kemikaaleille, suolalle, vesisuihkuille ja äärilämpötiloille altistumisen varalta. Testien kesto vaihtelee päivistä ja viikoista kuukausiin tai jopa vuosiin.

Saat lisätietoja eri testeistä alla olevista videoista.

 

Teollisuuskäyttöön tarkoitettujen sähkökäyttöisten karamoottorien IP-suojauksen testaaminen
Teollisuuskäyttöön tarkoitettujen LINAK-karamoottorien on kestettävä ja toimittava luotettavasti ympäristöissä, joissa ne altistuvat vedelle, pölylle ja toisinaan myös painepesulle korkeassa lämpötilassa. Testaamme karamoottorien vesi- ja pölytiiviyden.

Teollisuuskäyttöön tarkoitettujen sähkökäyttöisten karamoottorien iskutestaus
Karamoottorien on toimittava moitteettomasti muuttuvissa ja haastavissa ympäristöissä. Karamoottorit altistetaan testikeskuksessamme tärinälle, iskuille ja pudotuksille.

 
 

Teollisuuskäyttöön tarkoitettujen sähkökäyttöisten karamoottorien suola- ja kemikaalitestit
Karamoottorit altistetaan esimerkiksi suolahöyryjen, kemikaalien, dieselöljyn, hydraulinesteiden ja muiden vastaavanlaisten aineiden haittavaikutuksille. Kaikki tällaiset aineet vaikuttavat karamoottorien muovi- ja metalliosiin, jonka vuoksi karamoottorit testataan erittäin vaativissa ympäristöolosuhteissa.

Teollisuuskäyttöön tarkoitettujen sähkökäyttöisten karamoottorien mekaanisen kestävyyden testaaminen
Karamoottorien on toimittava moitteettomasti koko käyttöikänsä ajan. Kaikille karamoottoreillemme tehdään kestävyystestit moottorien mallista ja koosta riippumatta.

 

Suorituskykytestit – iskut ja tärinä
Nämä testit ovat tärkeitä, sillä niillä varmistetaan, että karamoottorien suorituskyky pysyy tehokkaana esimerkiksi jatkuvalle tärinälle altistuvissa maastoajoneuvoissa ja muissa koneissa.

Me LINAKilla testaamme aina enemmän kuin vaatimukset edellyttävät, jotta voisimme varmistaa tuotteidemme korkean laadun ja luotettavuuden.

Suorituskykytestit – mekaaninen kestävyys
Karamoottorin mekaanisen kestävyyden testaamisella varmistetaan, että karamoottori toimii mahdollisimman tehokkaasti koko käyttöikänsä ajan. Kaikille karamoottoreillemme tehdään kestävyystestit moottorien mallista ja koosta riippumatta. Pyrimme lisäksi aina suorittamaan mahdollisimman monta testijaksoa.

 
 

Olosuhdetestit – IP-suojaus
On erittäin tärkeää, että teollisuuskäyttöön tarkoitetut LINAK-karamoottorit kestävät ja toimivat luotettavasti ympäristöissä, joissa ne altistuvat vedelle, pölylle ja toisinaan myös painepesulle korkeassa lämpötilassa. Siksi testaammekin tuotteidemme IP-luokitukset.

Olosuhdetestit – suola ja kemikaalit
Jotta teollisuuskäyttöön tarkoitettujen karamoottorien käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä syövyttävissä ympäristöissä, altistamme ne suolan ja kemikaalien aiheuttamille haittavaikutuksille kosteissa olosuhteissa. Tämä yhdistelmä asettaa ne aidosti koetukselle.

 
 

LINAK-karamoottorien lämpötilatestaus

Olosuhdetestit – lämpötila ja ilmankosteus
Vaihtelevissa lämpötila- ja ilmankosteusolosuhteissa testaamisella varmistetaan, että karamoottorit toimivat luotettavasti ankarimmissakin olosuhteissa. Teemme myös joitakin erikoistestejä, kuten upotustestin, jotta testausohjelmamme kattaisi vaativimmatkin käyttöolosuhteet.

LINAK-karamoottorien testaus

Sähkömagneettinen yhteensopivuus – EMC
Teollisuuskäyttöön tarkoitettujen LINAK -karamoottorien sähkömagneettinen yhteensopivuus testataan lukuisten standardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että karamoottorit ovat immuuneja sähkömagneettisille häiriöille, eivätkä karamoottoreista lähtevät säteilypäästöt vaikuta teollisuuskoneisiin.

 
 

Testausohjelma

Jos haluat lukea yksityiskohtaisemman kuvauksen tietyn teollisuuskäyttöön tarkoitetun karamoottorin testaamisesta, tutustu kyseisen karamoottorin datalehteen tai TECHLINE-testausohjelman esitteessä oleviin yleistietoihin.

Verkkoesite

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.