Ota yhteyttä meihin
Maatalouskoneet

Leikkuupuimureiden ratkaisut

LINAKin sähkökäyttöisillä karamoottoreilla voidaan säätää leikkuupuimureissa muun muassa askelmia, suojia, leikkuupöytiä, varstasiltoja ja teriä.

Leikkuupuimurit

Useiden karamoottoreiden ratkaisut leikkuupuimureihin

Leikkuupuimuriasiakkaiden keskeisimpiä vaatimuksia ovat optimoitu suorituskyky ja sadon korkea laatu. Nykyisessä lainsäädännössä alaa vaaditaan tarjoamaan ympäristöystävällisempiä ja energiatehokkaampia tuotteita. Näiden vaatimusten täyttäminen voi olla haastavaa. Sähkökäyttöiset karamoottorit tarjoavat kuitenkin useita etuja:

  • Kestäviä ja huoltovapaita ratkaisuja
  • Älykkään takaisinkytkennän, joka parantaa tehokkuutta ja turvallisuutta
  • Energiapihejä ja ympäristöystävällisiä karamoottoreita

Sadonkorjuu rasittaa maatalouskoneita. Niiden on selviydyttävä monenlaisista olosuhteista – niin sateesta ja mudasta kuin pölyävistä viljelykasveista ja maa-aineksistakin. Samalla leikkuupuimurin on toimittava jatkuvasti ja luotettavasti kuin hienosäädetty tarkkuuslaite. Sähkökäyttöisillä karamoottoreilla voidaan säätää leikkuupuimurien syöttöruuveja, kierukoita, puintikeloja, varstasiltoja ja leikkureita sekä ergonomian parantamiseen käytettäviä komponentteja.

Vaadi kestäviä ja huoltovapaita ratkaisuja
LINAKin karamoottorit testataan läpikotaisin, ennen kuin ne lähetetään tehtaalta. Testeissä tuotteet altistetaan täräytyksille, iskuille, tärinälle, lämpötilanvaihteluille, kosteudelle, pölylle ja sähkömagneettiselle säteilylle, jotta voidaan olla varmoja siitä, että ne täyttävät sertifikaattien vaatimukset.

Paranna turvallisuutta älykkään takaisinkytkennän avulla
LINAKin karamoottoreiden sisäänrakennettu elektroniikka tuottaa tarkkoja tietoja laitteen toiminnasta, ja niiden ansiosta suunnittelijat voivat hienosäätää puimurin automaattisia toimintoja. Näiden koneen ohjausjärjestelmään tuotavien tietojen ansiosta kuljettaja voi kauko-ohjata karamoottoreita ohjaamosta. Näin toiminta tehostuu ja turvallisuus paranee huomattavasti.

Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu
Sähkökäyttöisiä karamoottoreita käyttämällä voidaan säästää huoltokuluissa, mutta lisäksi ne tarjoavat muita ratkaisuja tarkemman ohjauksen. Karamoottorit kuluttavat vain vähän energiaa etenkin valmiustilassa, mikä vähentää maatalouskoneen polttoaineenkulutusta ja tekee siitä entistä ympäristöystävällisemmän. Öljyä vuotavista letkuista johtuvaa saastumista ei tarvitse myöskään enää pelätä.   


Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA36
Lineaariset karamoottoriratkaisut leikkuupuimureihin play-icon

Lineaariset karamoottoriratkaisut leikkuupuimureihin

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on mobile agriculture

Tässä esitteessä kerrotaan niistä ratkaisuista ja hyödyistä, joita LINAK on tarjonnut maatalousalalle yli 25 vuoden ajan.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Ratkaisut maatalouskoneisiin

Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit auttavat yksinkertaistamaan liikkuvia laitteita ja tekevät eri puolilla maailmaa käytettävistä maatalouskoneista tarkempia ja luotettavampia.

Näytä enemmän

Leikkuupuimureihin liittyvät videot

Lue lisää leikkuupuimureissa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Inspiroidu katsomalla videoitamme.

LINAK® TECHLINE® -divisioonan sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin play-icon

LINAK TECHLINE -segmentin sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä