Ota yhteyttä meihin
Maatalouskoneet

Ratkaisut maatalouskoneisiin

Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit auttavat yksinkertaistamaan liikkuvia laitteita ja tekevät eri puolilla maailmaa käytettävistä maatalouskoneista tarkempia ja luotettavampia.

Huoltovapaat karamoottorit maatalouskoneisiin

Nykyaikaisilta maatalouskoneilta vaaditaan jatkuvasti enemmän. Täsmäviljelyn tarkkuudesta ja koneiden kestävyydestä rankoissa olosuhteissa ei voida tinkiä suunniteltaessa joustavia, älykkäitä ja helposti integroitavia ratkaisuja. Kestävien LINAK-karamoottoreiden avulla laitevalmistajat pystyvät vastaamaan nykypäivän haasteisiin.

  • Ei heikkoja kohtia tai huollon tarvetta.
  • Pienempi energiankulutus ja suurempi ympäristöystävällisyys.
  • Älykäs automaatio.

Yli 15 000 N:n työntövoimalla sähkökäyttöiset karamoottorit suoriutuvat monenlaisista tehtävistä nykyaikaisissa maatalouskoneissa. Ratkaisumme tuovat monenlaisia etuja niin traktoreihin ja leikkuupuimureihin kuin ruiskuttimiin, levittimiin ja kylvökoneisiinkin. LINAK-karamoottoreita käytetään erityisesti lannoitteiden, suolan ja hiekan annosteluun levittimissä ja ruiskuttimissa, sekä korkeuden ja käyttökulman säätämiseen leikkuupuimureissa. Niitä käytetään myös leikkuupuimureiden ja paalainten syöttölaitteiden ja terien säätöön.

Ei vuotoja, roiskeita eikä määräaikaishuoltoja
Lineaarisissa sähkökäyttöisissä karamoottoreissa ei ole letkuja eikä pumppuja, toisin kuin hydraulisissa järjestelmissä. Siksi niissä ei myöskään esiinny öljyvuotoja, niiden energiatehokkuus on parempi, eikä huoltoja tarvita. Kompakteissa karamoottoreissamme on vain muutama kaapeli, joten ne on erittäin helppo asentaa. Lisäksi LINAK-tuotekehitys varmistaa perusteellisilla testeillä, että moottorit kestävät pitkään ja toimivat luotettavasti.

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu
Sähkökäyttöiset karamoottorit parantavat laitteiden energiatehokkuutta merkittävästi, sillä niiden energiankulutus valmiustilassa on lähes olematon. Kun niitä käytetään yhdessä älykkäiden ohjausjärjestelmien kanssa, viljan, olkien ja lannoitteiden hävikki pienenee merkittävästi, jolloin viljelijä säästää rahaa ja toimii ympäristöystävällisemmin.

Älykkäiden liikeominaisuuksien edut kannattaa hyödyntää
LINAK-karamoottorit on helppo integroida useimpiin maatalouskoneiden ohjausjärjestelmiin. Ne toimittavat ohjausjärjestelmälle kaikki tarvittavat tiedot, joten viljelijän on helppo valvoa koneiden toimintaa sekä säätää ja käyttää niitä suoraan ohjaamosta. Järjestelmästä näkee myös työkoneen tarkan paikan ja liikkeet.

LINAK® TECHLINE® -divisioonan sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin play-icon

LINAK TECHLINE -segmentin sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Tiedostot

Focus on mobile agriculture

Tässä esitteessä kerrotaan niistä ratkaisuista ja hyödyistä, joita LINAK on tarjonnut maatalousalalle yli 25 vuoden ajan.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Tulevaisuuden maatalouskoneiden trendejä

Sähkökäyttöiset lineaariset karamoottorit ovat merkittävässä roolissa tulevaisuuden maatalouskoneita kehitettäessä. Lue lisää tästä maatalouskoneiden trendejä ja sähköistämistä käsittelevästä artikkelista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä