Ota yhteyttä meihin
Maatalouskoneet

Ratkaisut paalaimiin

LINAKin karamoottoriratkaisuilla paalaimissa saavutetaan nykyaikaisen maatalouden tarkkaa asemointia ja yleistä tehokkuutta.

Paalaimet

Tarkkuutta paalaimissa LINAK-karamoottoreilla

Nykyaikaisessa maataloudessa mietitään jatkuvasti tehokkuutta. Paalaimien liikkeen tarkkuus on välttämätöntä. Tätä varten tarvitaan luotettavaa takaisinkytkentää jatkuvan hallinnan takaamiseksi. LINAKin sisäänrakennetulla ohjauksella (IC) olevien karamoottorien etuja ovat:

  • Helposti integroitava ratkaisu
  • Tarkat, nopeat ja huoltovapaat karamoottorit
  • Vankka kokemus maailmanlaajuisen kumppanin kanssa

Monet asiat vaihtelevat kun paalataan olkia, heinää tai rehuja. Eri olkityypit vaativat erilaisia ​​paalin tiheyksiä. Lisäksi verkon rikkoutumispisteet ja paalilangan yleinen laatu voivat vaihdella huomattavasti. Näiden takia nykyaikaisen paalaimen säätöjen pitää olla erittäin helppoa. LINAKin karamoottorit auttavat optimoimaan tarkasti mm. nostoa, verkon kiristämistä ja terän liikettä.


Tee edistyneistä järjestelmistä helpommin asennettavia
Aika ja tehokkuus ovat alan ja paalainvalmistuksen avainsanoja LINAKIN karamoottoriratkaisuissa ei ole letkuja, pumppuja eikä kompressoreita. Sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen asentaminen on erittäin helppoa ohjausyksikköön liitettävien kaapelin avulla . LINAK-karamoottorit CAN bus -väylällä voidaan helposti integroida esimerkiksi olemassa olevaan CAN bus-väyläjärjestelmään.

Nauti tarkkuudesta, nopeudesta ja laadusta
Jokainen LINAK-tuote testataan erittäin huolellisesti ennen tuotteen asettamista myyntiin. Paalainratkaisumme ovat kestäviä ja huoltovapaita. BUS-väyläohjauksella varustetut karamoottorit mahdollistavat myös tarkan asemoinnin takaisinkytkennän, jolloin maanviljelijän on helppo hallita tarkasti paalaimen säädettäviä osia .

Voit luottaa maailmanlaajuisesti toimivaan kumppaniin, jolla on laaja kokemus
LINAKilla on lähes neljän vuosikymmenen kokemus kestävien, sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen valmistuksesta maatalouden sovelluksiin. Yrityksessä tiedetään, mitä pellolla työskentely edellyttää. Markkinat vaihtelevat eri puolilla maailmaa, mutta vaativat ja haasteelliset olosuhteet ovat niille yhteistä. Siksi LINAKilla on yli 35 toimipistettä viidellä mantereella. Sen ansiosta voimme tarjota nopeaa palvelua ja paikallista markkinatuntemusta.

Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA36
Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Tiedostot

Focus on mobile agriculture

Tässä esitteessä kerrotaan niistä ratkaisuista ja hyödyistä, joita LINAK on tarjonnut maatalousalalle yli 25 vuoden ajan.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Ratkaisut maatalouskoneisiin

Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit auttavat yksinkertaistamaan liikkuvia laitteita ja tekevät eri puolilla maailmaa käytettävistä maatalouskoneista tarkempia ja luotettavampia.

Näytä enemmän

Paalaimiin liittyvät videot

Lue lisää paalaimissa käytetystä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Inspiroidu katsomalla videoitamme.

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

LINAK® TECHLINE® -divisioonan sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin play-icon

LINAK TECHLINE -segmentin sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä